Τα 4 ζώδια που είναι τα πιο ανοργάνωτα

The Jennettes
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Όλοι έχουμε στιγμές που αισθανόμαστε ανοργάνωτοι και χαμένοι.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα, αφού ορισμένοι άνθρωποι λειτουργούν καλύτερα μέσα σε χαοτικά περιβάλλοντα, στα οποία εμπνέονται περισσότερο και γίνονται δημιουργικοί. Ωστόσο για μερικά ζώδια, η έλλειψη οργάνωσης μπορεί να καταλήξει πρόβλημα.

Δίδυμοι

Η δυαδικότητά σας είναι το μεγαλύτερό σας πρόβλημα. Σας ενδιαφέρουν πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα και έτσι δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε ένα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε. Αυτό που χρειάζεται είναι μια To-do list, ώστε να βάζετε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Η έμφυτη ανάγκη σας για δικαιοσύνη και συνεργασία καταλήγει εμπόδιο στην οργάνωσή σας. Όταν σας παρουσιάζονται πολλές επιλογές βαλτώνετε και δεν ξέρετε τι να διαλέξετε. Η λύση είναι να εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτό σας και να αποφεύγετε ανούσια διλήμματα που σας χαώνουν.

Τοξότης

Θέλετε να τα κάνετε όλα, να τα βιώσετε όλα και αυτό καταλήγει συχνά να σας κατακλύζει. Έχετε μερικές πολύ γκράντε ιδέες αλλά δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε καθόλου στις λεπτομέρειες που χρειάζεται η υλοποίησή τους. Για να διευκολυνθείτε, ζητήστε βοήθεια και μοιραστείτε τις ιδέες σας με κάποιο πιο προσγειωμένο άτομο.

Υδροχόος

Το καινοτόμο πνεύμα σας σας βοηθάει πολύ να εστιάζετε στο μέλλον, αλλά καθόλου στην καθημερινότητα. Και στο μέλλον όμως υπάρχουν λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν. Καλό είναι να αποκτήσετε μερικές συνήθειες οργάνωσης, όπως π.χ. να κάνετε λίστες με τις υποχρεώσεις σας και να βάζετε υπενθυμίσεις.