ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν απίστευτη τύχη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

3 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια που θα έχουν απίστευτη τύχη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η αγάπη θα είναι διάχυτη.

Για ορισμένα ζώδια μάλιστα η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι και πολύ τυχερή. Νέες σχέσεις και πολύ ρομαντισμός θα επικρατήσουν αυτή την ημέρα. Δείτε ποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κριός

Μια διασκεδαστική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας περιμένει, εσάς τους Κριούς. Kαθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού, είναι στο προσωπικό σας ζώδιο αυτόν το μήνα, θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί εάν γεννηθήκατε μεταξύ 30 Μαρτίου και 1 Απριλίου, καθώς η Αφροδίτη πέφτει κατευθείαν στον Ήλιο σας, φέρνοντας ευκαιρίες για διασκέδαση, αγάπη και καλές στιγμές.

Ταύρος

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να φέρει κάτι εκπληκτικό στον δρόμο σας, για εσάς τους Ταύρους. Στις 14 Φεβρουαρίου, ο Ουρανός θα είναι στο ζώδιό σας, οπότε ειδικά αν γεννηθήκατε στα τέλη Απριλίου, οι πιθανότητες είναι καλές να βρείτε κάποιον ερωτικό σύντροφο.

Σκορπιός

Το φεγγάρι θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε άνετα με τον κόσμο γύρω σας. Θα έχετε τη διάθεση να βγείτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για ένα φανταστικό δείπνο ή να περπατήσετε χέρι-χέρι με έναν σύντροφο, παρόλο που αυτό είναι τυπικά εκτός του χαρακτήρα σας.

Αιγόκερως

Θα είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη μέρα για εσάς τους Αιγόκερους, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για να εκμεταλλευτείτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, δεν πρέπει να φοβάστε να ξοδέψετε χρήματα, βάζοντας τους εαυτούς σας εκεί έξω, ενώ σας διαχέει πολύ καλή ενέργεια.