ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

9 Φεβρουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία γιορτή που διχάζει τον κόσμο - κάποιοι τη μισούν και κάποιοι τη λατρεύουν.

Όπως και να 'χει, αυτή η μέρα πλησιάζει. Και ίσως ο λόγος που δεν αγαπάτε και τόσο αυτή τη μέρα να μην έχει να κάνει με κάποια προσωπική εμπειρία, αλλά απλά με το ζώδιό σας. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πως θα περάσετε τις 14 Φεβρουαρίου φέτος, τότε ίσως να ρίξετε και μία ματιά στο ζώδιο του/της συντρόφου σας:

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι, αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι, αλλά και απαισιόδοξοι και δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν. Η πρακτικότητά τους μπορεί να μεταφραστεί και στο ότι δεν τους αρέσει να ξοδεύουν - γι' αυτό και όταν τους λένε πως αυτή είναι η μέρα που πρέπει να πάρουν δώρο στους αγαπημένους τους, να δείξουν τα πιο βαθιά τους συναισθήματα και να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δεν λειτουργεί πολύ καλά με τους Αιγόκερους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι έξυπνοι, φιλικοί και δημιουργικοί, αλλά μερικές φορές συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι. Τα καλλιτεχνικά τους μυαλά μπορούν μερικές φορές να τους κάνουν να δείχνουν λίγο ανεύθυνοι, οπότε αν ξεχάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν φταίνε! Αν έχουν πολλή έμπνευση να είναι ρομαντικοί και να γιορτάσουν τη μέρα, πιθανότατα θα σκεφτούν μία μεγάλη και μοναδική κίνηση, αλλά αν νιώσουν την πίεση να το κάνουν, θα το ξεχάσουν ή θα χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι οργανωμένοι, εξαιρετικά υπεύθυνοι και ρεαλιστές, οπότε μία γιορτή για λουλούδια που πεθαίνουν, σοκολάτες που τρώγονται και πολυτελή δείπνα τους φαίνονται ανόητα. Προτιμούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε κάτι που θα έχει διάρκεια, όπως μία επένδυση. Οι Παρθένοι είναι πολύ λογικοί για να ξοδέψουν τον μισθό τους σε μία σύνθεση από λουλούδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.