ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 17/2: 'Αρης στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια 17/2: 'Αρης στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τέλος Μαρτίου μας βοηθά σε ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο δύσκολα αποπροσανατολίζετε, ειδικότερα από ένα φιλόδοξο στόχο και δύσκολα ηρεμεί πριν πετύχει τον σκοπό του. Αυτή η θέση μας βοηθά να έχουμε καλύτερη αίσθηση του χρόνου, να αντιλαμβανόμαστε πότε πρέπει να κάνουμε το βήμα και με ποιόν τρόπο ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το μικρότερο ρίσκο.

Κριός

Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή είναι η στιγμή που περίμενες με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θέματα καριέρας και κοινωνικού στάτους κινητοποιούνται αυξάνοντας την ζωτικότητά σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Φιλοσοφικές αναζητήσεις, ταξίδια και σχέδια που έχουν όραμα αυτή την στιγμή μπορούν να πάρουν μορφή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις νοητικά και να διευρύνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω παράγει απίστευτη δυναμική και αυτή είναι μια από τις πραγματικές του δυσκολίες αν δεν την κατανοήσεις και ιδιαίτερα αν δεν την εκμεταλλευτείς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η ενέργεια του Άρη στον Αιγόκερω θα σε κατευθύνει περισσότερο προς σχέσεις και συνεργασίες. Αυτά θα είναι κυρίως τα θέματα που θα κινητοποιήσει πιέζοντας να ακολουθήσεις μια πιο σταθερή και πρακτική προσέγγιση σε αυτά τα ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η θέση του Άρη στον Αιγόκερω δεν είναι η “θέση της πρωτιάς” με την έννοια πως θα βγεις σαν τον μονομάχο έξω στον κόσμο να παλέψεις για τα ιδανικά σου νιώθοντας την έξαψη του αγώνα, αλλά η τάση να δουλέψεις δομημένα και σταθερά πατώντας στο έδαφος είναι το πλεονέκτημα μέχρι τέλος Μαρτίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Οι δυσκολίες είναι το κύριο μενού του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω και το ιδιαίτερο του χαρακτηριστικό είναι πως όσο μεγαλύτερα είναι τα εμπόδια, τόσο πιο απολαυστικό γίνεται το γεύμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η δράση του Άρη στον Αιγόκερω κινητοποιεί ζητήματα που αφορούν κυρίως την οικογένεια, την ιδιωτική σου ζωή και το σπίτι. Μέχρι τέλος Μαρτίου η επιθυμία να κάνεις αλλαγές σε αυτούς τους τομείς θα σε οδηγήσουν στην τελειοποίηση αλλά κυρίως στην ικανοποίηση πως επιτέλους είσαι ο κύριος πολλών καταστάσεων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Επικοινωνιακά ζητήματα ζωντανεύουν με τον Άρη στον Αιγόκερω. Μέχρι τέλος Μαρτίου το μυαλό λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες φέρνοντας ενδιαφέρουσες ιδέες με μόνο σκοπό την αποτελεσματικότητα και την σωστή οργάνωση για την επίτευξη ενός στόχου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο Άρης στον Αιγόκερω ευνοεί ότι σχετίζεται με θέματα οικονομικά και δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς ώριμα, γειωμένους και αποτελεσματικούς τρόπους με σκοπό να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κυρίως υλική. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Μέχρι το τέλος Μαρτίου ο Άρης στο ζώδιο σου σε βοηθά να αναλάβεις ευκολότερα τις ευθύνες που σου αναλογούν και να βρεις τρόπους που θα βελτιώσουν τον εαυτό σου και την αυτό-εικόνα σου. Η αποφασιστικότητα σου είναι έντονη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η θέση του Άρη στον Αιγόκερω δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και χρειάζεται να έχεις αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να μπορείς να κατανοείς τις εσωτερικές διεργασίες που κινητοποιούνται. Οι ψυχικές φορτίσεις θα είναι έντονες και πολλά πράγματα θα αναθεωρηθούν μέχρι τέλος Μαρτίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Μεγάλη κινητικότητα σε κοινωνικά θέματα φέρνει ο Άρης στον Αιγόκερω στην ζωή σου. Μέχρι τέλος Μαρτίου συναντήσεις με ανθρώπους, μεγάλες ομάδες, φίλους, ομοϊδεάτες θα είναι το καθημερινό μενού και δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.