Τα 3 ζώδια που φοβούνται τις δεσμεύσεις

The Jennettes
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν αμέσως σχέση και προχωρούν ακόμη και σε επισημοποίηση. Και πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται ακόμη και να δεσμευτούν.

Ίσως επειδή πληγωθήκαν στο παρελθόν ή ίσως επειδή στη συγκεκριμένη φάση της ζωής τους δε θέλουν κάποιον άλλο στην καθημερινότητά τους. Μπορεί, επίσης, να γεννηθήκαν έτσι. Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ανοιχτούν και να δεσμευτούν με έναν μόνο άνθρωπο. Ποια είναι αυτά;

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι αναποφάσιστοι και πάντα βρίσκουν έναν λόγο να αγχώνονται. Επιπλέον, είναι τελειομανείς και δυσκολεύονται να βρουν έναν σύντροφο που θα ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι και ελεύθερα πνεύματα, ενώ δύσκολα θα συμβιβαστούν με έναν μόνο άνθρωπο. Δεν θέλουν να θυσιάσουν τον προσωπικό τους χρόνο, στο βωμό ενός έρωτα.

Υδροχόος

Όπως και οι Τοξότες, έτσι και οι Υδροχόοι αγαπούν την ελευθερία τους. Δε θα άντεχαν ποτέ με έναν κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο, και όταν δουν ότι κάποιος τολμάει να τους περιορίζει, αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη ζωή τους.