ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή


The Jennettes

24 Φεβρουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή

Βρισκόμαστε εν μέσω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και ήδη έχουν φανεί οι επιρροές του.

Ποια, όμως είναι τα ζώδια που πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή και να προβούν σε πράξεις που ίσως μετανιώσουν αργότερα;

Κριός

Οι επιρροές του ανάδρομου Ερμή στους Κριούς είναι διαβόητες για την εξεύρεση ανεπίλυτων ζητημάτων από το παρελθόν τους, αντιμετωπίζοντας τελικά τους φόβους και το δράμα - και το νιώθετε περισσότερο από οποιονδήποτε. Αν και μερικές συνέπειες μπορεί να είναι επώδυνες, σας προσφέρεται μια ευκαιρία να σπάσετε τους αρνητικούς κύκλους, που θα σας ανταμείψουν φέτος

Παρθένος

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας και η ανάδρομη πορεία του σας επηρεάζει πολύ. Οι σχέσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή για εσάς. Θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο για εσάς για να θυμάστε ότι έχετε τη δυνατότητα να αναθέσετε ρόλους σε άλλους στη ζωή σας με βάση τα προσωπικά σας όρια. Συνήθως μπορείτε να κάνετε τις σωστές κρίσεις, αλλά ο ανάδρομος Ερμής σας φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν πρόκειται να αποφασίσετε ποιος πρέπει και δεν πρέπει να βρίσκεται μαζί σας τώρα.

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα κάνει πιθανώς την επικοινωνία δύσκολη για σας τους Τοξότες, επειδή πολλοί άνθρωποι θα προσωποποιήσουν τις καταστάσεις και θα εμφανιστούν ευαίσθητοι. Συχνά αγωνίζεστε με όλο σας το είναι, αλλά τώρα θα αναγκαστείτε να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις. Είναι ανάγκη να αλλάξετε την τακτική σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.