Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες όσο έχει Ανάδρομο Ερμή

The Jennettes
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Τίποτα δε συγκρίνεται με τη στιγμή που έρχεται ένας ανάδρομος Ερμής και τα φέρνει όλα πάνω- κάτω.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Μαρτίου. Φυσικά, η ανάδρομη αυτή πορεία επηρεάζει κάθε ζώδιο σε διαφορετικούς τομείς της ζωής του και ανάμεσα σε αυτούς και στα οικονομικά. Δείτε ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα στα οικονομικά όσο ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος:

Δίδυμος

Έχετε πολλή ενέργεια σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, αλλά αυτή η ανάδρομη πορεία σας ζητά να προσέξετε τον εαυτό σας. Θέλετε να φτάσετε τα αστέρια και να δείτε τι αντίκτυπο έχετε, αλλά ίσως θα αναρωτηθείτε για το αν η προσέγγισή σας σας γεμίζει. Ίσως να μην έχετε ακόμα τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρετε τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις. Χρησιμοποιείστε αυτές τις μέρες για να ελέγξετε την προσέγγισή σας και να μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε αργότερα.

Ζυγός

Η δουλειά θα γίνει ακόμα πιο έντονη αυτή την περίοδο και ίσως να παρατηρήσετε πως αντιμετωπίζετε συνεχώς εμπόδια όσον αφορά αφεντικά και συναδέλφους. Αν νιώθετε άγχος σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας, να ξέρετε πως το σύμπαν προσπαθεί να σας κάνει να βγείτε από παλιές ρουτίνες που έχετε χτίσει, πράγμα που θα σας δώσει νέα κατεύθυνση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε μία δουλειά ή να ξεκινήσετε μία άλλη, αλλά δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας για να ξέρετε τι κατεύθυνση να πάρετε μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Υδροχόος

Αν μπορείτε να κρατηθείτε μέχρι να τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να δείτε τους οικονομικούς σας στόχους να γίνονται πραγματικότητα. Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, επειδή έχει πιθανότητες να αλλάξει... ή να τελειώσουν οι πηγές. Ή μπορεί να συμφωνήσετε σε κάτι με δεσμεύσεις που δεν περιμένετε. Προσπαθήστε να προσέξετε τα οικονομικά σας και να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε.