ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα υποκύψουν στον έρωτα του καλύτερού τους φίλου


The Jennettes

4 Μαρτίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα υποκύψουν στον έρωτα του καλύτερού τους φίλου

Για κάποια ζώδια, δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που ονομάζουμε "friend zone".

Συγκεκριμένα, μπορεί να είστε από τους ανθρώπους που μπορεί να βρείτε την αδελφή ψυχή σας στον καλύτερό σας φίλο/η, αντί για κάποιον που θεωρείτε αμέσως ερωτικό σύντροφο. Ποια ζώδια ερωτεύονται τον καλύτερό τους φίλο;

Κριός

Αν είστε Κριός, ο καλύτερός σας φίλος μπορεί να είναι ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος. Ειδικά αν αυτός είναι Υδροχόος. Όταν αυτά τα ζώδια είναι μαζί, δημιουργούν δυνατό και κοινό θαυμασμό ο ένας για τον άλλο. Το ζευγάρι αυτό μπορεί να είναι ιδανικό και ως φίλοι και ως σύντροφοι.

Δίδυμος

Ως Δίδυμος, σας αρέσει να βγαίνετε και να απολαμβάνετε τη διασκέδαση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με συντρόφους που δεν επιθυμούν να περάσουν τα βράδια τους σε κάποιο μπαρ ή συναυλία. Γι' αυτό το να ερωτευτείτε τον καλύτερό σας φίλο είναι ιδανικό. Αν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνετε συνεχώς, τότε του αρέσουν ήδη τα ίδια πράγματα με εσάς.

Τοξότης

Οι σύντροφοι μερικές φορές συγκρούονται όταν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις για το πώς να περάσουν τον χρόνο τους. Στον Τοξότη αρέσουν τα ταξίδια της τελευταίας στιγμή και οι περιπέτειες που εμφανίζονται από το πουθενά. Αυτό σημαίνει πως αν έχετε κάποιον φίλο που θα απευθυνθείτε για διακοπές τις τελευταίας στιγμής, τότε είναι και ο ιδανικός σύντροφος για εσάς. Μπορείτε μαζί να ανακαλύψετε τον κόσμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.