ΖΩΔΙΑ

Οι 3 πιο αταιριάστοι συνδυασμοί ζωδίων


The Jennettes

8 Μαρτίου 2020

Οι 3 πιο αταιριάστοι συνδυασμοί ζωδίων

Μερικά ζώδια είναι αταίριαστα από την αρχή κι ακόμα κι αν όλα δείχνουν καλά, γρήγορα θα έρθει η αμφιβολία.

Αναρωτιέστε γιατί εσείς και ο σύντροφός σας δεν τα πάτε καλά; Ή πότε τα πράγματα άλλαξαν τόσο πολύ που δεν βρίσκεστε πια στην ίδια σελίδα; Γιατί μαλώνετε συνεχώς; Ίσως τα ζώδιά σας να είναι απλά αταίριαστα:

Αιγόκερως - Κριός

Οι Αιγόκεροι είναι υπομονετικοί και προσεκτικοί, ενώ οι Κριοί είναι παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Οι Αιγόκεροι κρύβουν τα συναισθήματά τους, ενώ οι Κριοί είναι πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς για το πώς νιώθουν.

Υδροχόος - Ταύρος

Ο Υδροχόος έχει περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό, ενώ ένας Ταύρος είναι νευρικός και υπερπροστατευτικός. Ο Υδροχόος είναι πιο ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός, ενώ στον Ταύρο αρέσουν οι παραδόσεις και η πρακτικότητα.

Τοξότης - Ιχθείς

Οι Τοξότες είναι πιο ιδεαλιστές και έχουν μία ολιστική προσέγγιση σε πολλές περιστάσεις, ενώ οι Ιχθείς συχνά παρεξηγούνται από τους Τοξότες γιατί είναι πολύ ευαίσθητοι και σκέφτονται out of the box.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.