ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν περισσότερες συναισθηματικές εκρήξεις


The Jennettes

1 Απριλίου 2020

Τα 3 ζώδια που έχουν περισσότερες συναισθηματικές εκρήξεις

Όλοι αντιμετωπίζουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μέσα στη μέρα και αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο.

Αλλά για κάποια ζώδια που είναι πιο συναισθηματικά και απρόβλεπτα, αυτές οι αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν πιο συχνά - ή να μοιάζουν σαν να ήρθαν απ' το πουθενά. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Kριός

Αν κάποιος πράτει πριν σκεφτεί, αυτός είναι ο Κριός. Κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της ενέργειας και της δράσης, και γι' αυτό είναι πιθανό να νευριάσει αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλει. Κι όμως, όσο γρήγορα κι αν αναπτύξει αυτά τα έντονα συναισθήματα, τόσο γρήγορα θα τα ξεπεράσει. Ένας τρόπος να ελεγχθεί αυτό είναι να πάρετε μία ανάσα και να ηρεμήσετε. Δε θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστός για τις έντονες αλλαγές στη διάθεσή του, όπως και για το πόσο ευαίσθητος είναι. Πληγώνονται πολύ εύκολα όταν νιώθουν προδωμένοι και τείνουν να κλείνονται στον εαυτό τους και να κρύβονται στο καβούκι τους όταν δε νιώθουν άνετα. Μπορούν να γίνουν εύκολα από εξωστρεφείς και φιλικοί, απόλυτα εσωστρεφείς με σκοπό να προστατέψουν τον εαυτό τους. Κι αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχιση στους γύρω τους. Πρέπει να μάθουν να συγχωρούν και να μην είναι τόσο σκληροί με τον εαυτό τους, ειδικά για πράγματα που δεν μπορούν να ελέγξουν. 

Σκορπιός

Απ' όλα τα ζώδια, ο Σκορπιός είναι γνωστός για το ότι είναι ο πιο συναισθηματικά απρόβλεπτος. Μπορούν τη μία στιγμή να εμπιστεύονται απόλυτα κάποιον και την επόμενη να νιώθουν απόλυτα προδωμένοι από το ίδιο άτομο, χάρη στην ευαίσθητη φύση τους. Μπορεί να φαίνονται χειριστικοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα συναίσθημα που προέρχεται από βαθιά ανασφάλεια, παρά από κακία. Απλά είναι δύσκολο για τους άλλους να το δούν. Το καλύτερο που έχει να κάνει ένας Σκορπιός είναι να βρει έναν τρόπο να διοχετεύσει την ενέργεια αυτή, έτσι ώστε να μην τους καταβάλλει ή να διώξει τους γύρω τους. Κάντε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.