ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την ανάδρομη Αφροδίτη


The Jennettes

14 Μαΐου 2020

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την ανάδρομη Αφροδίτη

Η ανάδρομη Αφροδίτη, είναι ένας ισχυρός δικαστής για τις σχέσεις μας. Εξετάζει αν είναι πραγματικά αρμονικές ή όχι. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, να υπάρχει σαφήνεια και ανοιχτή επικοινωνία. Αν και η αντιπαράθεση μπορεί να είναι αμήχανη και αγχωτική, ενώ η εσωτερίκευση, είναι ακόμη πιο άβολη.

Η ανάδρομη Αφροδίτη, είναι η τέλεια ευκαιρία να ορίσετε όρια, εκεί που δεν υπήρχαν. Η φάση της ανάδρομης Αφροδίτης ξεκίνησε στις 12/5 και θα διαρκέσει 40 ημέρες. Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο αυτή την περίοδο;

Κριός

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, θα φέρει προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Η κύρια δυσκολία είναι, ότι η αναδρομή της συνυπάρχει με το πείσμα, τον εγωισμό και τον εγωκεντρισμό σας, και δεν σας ενοχλεί αν παραβιάσετε κανόνες για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας επηρεάσει και τον Ιούνιο, και θα νιώσετε κολλημένοι σε μια δυσάρεστη μονοτονία, που θ’ αφήσει το σημάδι της στη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε! Και θα το κάνετε, ακόμη και χωρίς τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Οι αλλαγές θα είναι το σταθερό στοιχείο αυτής της περιόδου. Επιζητάτε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που έχετε. Αν έχετε δημιουργήσει πρόσφατα σχέση, θέλετε σταθερότητα, ενώ αν είστε σε σχέση για αρκετό διάστημα θέλετε ελευθερία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.