ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η νέα Σελήνη στον Λέοντα


The Jennettes

27 Μαΐου 2020

Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η νέα Σελήνη στον Λέοντα

Στις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Λέοντα. Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα και βήματα μπροστά, ωστόσο, η επιρροή της εξαρτάται και από το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται.

Η συγκεκριμένη θα επηρεάσει μερικά ζώδια περισσότερο από άλλα:

Λέων

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, οπότε φυσικά θα σας επηρεάσει περισσότερο. Η προσοχή στρέφεται σε εσάς. Είναι η στιγμή που πρέπει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας - που είναι καλό! Δώστε προσοχή στις δικές σας σκέψεις και φιλοδοξίες, γιατί τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να προχωρήσετε μπροστά.

Παρθένος

Για εσάς, αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την εργασία. Μία νέα επαγγελματική ευκαιρία ίσως να σας κάνει να νιώθετε συγκλονισμένοι και πολύ εκτεθειμένοι. Κάντε μία παύση πριν πείτε το ναι σε αυτό το επαγγελματικό άνοιγμα. Μην βιαστείτε.

Ιχθείς

Τώρα είναι η στιγμή για εσάς να επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και να σκεφτείτε πολλά, όσο η οπτική σας αλλάζει. Οι προσωπικές σας φιλοσοφίες αλλάζουν και σας επιτρέπουν να δείτε καταστάσεις και ανθρώπους με άλλο μάτι. Το πώς θα κινηθείτε μπροστά θα καθορίσει τις μελλοντικές σας σχέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.