ΖΩΔΙΑ

Οι τρεις του ζωδιακού που δεν θα σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία αν τους πληγώσετε


8 Ιουνίου 2020

Οι τρεις του ζωδιακού που δεν θα σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία αν τους πληγώσετε

Όταν κάποιος χωρίζει πολύ γρήγορα τον άλλον, αυτό μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά του. Το να συγχωρείς και να ξεχνάς δεν είναι και τόσο εύκολο για κάποιους. Οπότε, αν αναρωτιέστε πώς τα ζώδια διαχειρίζονται τους χωρισμούς, ξεκινώντας με αυτά τα πέντε που θα χωρίσουν πιο γρήγορα, μπορεί να καταλάβετε περισσότερα για το θέμα

Κριός

Ο Κριός θα φύγει εύκολα από κάποιον που τον έχει πληγώσει. Θα μπορέσει να φύγει, επίσης, αν καταλάβει πως η σχέση δεν θα κρατήσει μακροπρόθεσμα. Ο χωρισμός θα τους πονέσει, αλλά δεν θα διστάσουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν θέληση και μπορούν να δουλέψουν μία σχέση - αλλά μόνο αν βλέπουν μέλλον. Αν δεν νιώθουν πια έτσι, θα φύγουν πιο εύκολα από άλλα ζώδια. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μένουν εκεί και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τη σχέση. Αν δεν δουν αλλαγή ή πως δεν προχωράει, θα χωρίσουν πιο γρήγορα από άλλα ζώδια.

Υδροχόος

Το να εξαφανίζεσαι σε μία σχέση δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να διαχειρίζεσαι τα πράγματα, αλλά για τον Υδροχόο θα είναι κάτι φυσικό. Αν η σχέση δε δουλεύει θα φύγουν πριν βιώσουν τον πόνο του χωρισμού. Μπορεί μάλιστα να κόψουν την επικοινωνία πριν καν ο χωρισμός είναι επίσημος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.