ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη τον Ιούλιο


The Jennettes

25 Ιουνίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη τον Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έρχεται και επίσημα την επόμενη εβδομάδα. Ο Ιούλιος ξεκινά με τον ήλιο στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ενισχύοντας τη διάθεση για αλλαγές, τάσεις αυτονομίας και ανεξαρτησίας, απελευθέρωση από «δεσμά».

Ποια είναι τα ζώδια με τη μεγαλύτερη τύχη τον Ιούλιο;

Καρκίνος

Ο γενέθλιος μήνας των Καρκίνων θα είναι και ο τυχερός τους. Θα δείτε μεγάλη εύνοια σε θέματα που αφορούν σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς και στα οικονομικά σας. Φροντίστε να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Σκορπιός

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα και έναν δύσκολο Ιούνιο, έρχεται ο Ιούλιος για εσάς τους Σκορπιούς για να σας ανταμείψει. Ιδιαίτερα τυχεροί θα είστε εσείς οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου.

Ιχθείς

Το σκηνικό αλλάζει θετικά για εσάς του Ιχθείς τον Ιούλιο, φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις. Τα συναισθηματικά σας μπαίνουν σε προτεραιότητα, ενώ δεν είναι απίθανο να ανατραπούν θετικά τα πράγματα και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να κατανοείτε αυτά που σας λένε και όλα θα είναι με το μέρος σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.