ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον Ιούλιο που έρχεται


The Jennettes

26 Ιουνίου 2020

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον Ιούλιο που έρχεται

Ο Ιούνιος, ένας δύσκολος μήνας από όλες τις απόψεις τελειώνει. Ο Ιούλιος έρχεται γεμάτος υποσχέσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Όμως, κάποια άτομα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσέξουν τον προσεχή μήνα.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Δίδυμος

Από τον Ιούλιο μέχρι τέλος του χρόνου ο Άρης από τον Κριό και ανάδρομος από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα επηρεάσει τις φιλίες, τις συνεργασίες και τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες μάχες αν δουλέψετε ομαδικά και διαχειριστείτε σωστά την ενέργειά σας. Αγκαλιάστε την ατομικότητά σας και εργαστείτε σε μικρές αλλαγές. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας καθώς αυτό το διάστημα θα είστε τεμπέληδες, πεισματάρηδες και εγωιστές. 

Παρθένος

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, θα σας προκαλέσει ανασφάλεια για τα μελλοντικά σας όνειρα. Αγωνιστείτε για να παραμείνετε στο σωστό δρόμο και μην παραδώσετε εύκολα τα όπλα. Μείνετε μακριά από παρεξηγήσεις ή μάχες, με φίλους και συνεργάτες. Εργαστείτε πάνω σε αλλαγές που δεν μπορούν εύκολα να γίνουν και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. 

Τοξότης

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προσέξτε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι γιατί θα υπάρξει παραπλάνηση και θα αμφισβητήσετε τις δεσμεύσεις που έχετε δώσει ή είστε πολύ κοντά να δώσετε, εξαιτίας λανθασμένων πληροφοριών από άτομα που καιροφυλακτούσαν να πάρουν τη θέση σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην πάρετε βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις που δε θα σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.