Τα ζώδια που θα βρουν τον έρωτα τον μήνα Ιούλιο

The Jennettes
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας έντονος, με μία Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 5 του μήνα, αλλά και μία σειρά αστρολογικών γεγονότων που δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρεάστο.

Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που θα συναντήσουν τον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Κριός

Το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πιο στρωτό στις επιδιώξεις για εσάς τους Κριούς και μπορεί να σας προσφέρει και μικρές αποδράσεις ή διακοπές με τους αγαπημένους σας. Μάλιστα, όσοι Κριοί δεν έχουν ταίρι, ο Ιούλιος θα φέρει στον δρόμο τους νέους ανθρώπους και γνωριμίες που θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Είναι αλήθεια ότι εσείς οι Καρκίνοι κατακλύζεστε από πολλές υποχρεώσεις, ή σχέδια που συναντούν εμπόδια την τελευταία στιγμή. Το δεύτερο μισό του μήνα επιτρέπει να είστε κάπως πιο χαλαροί γεγονός που συνεπάγεται και μεγαλύτερη αισιοδοξία εκ μέρους σας. Αυτό είναι μεταδοτικό και ωφέλιμο για τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, ενώ δεν αποκλείεται τον Ιούλιο να γνωρίσετε και νέο έρωτα.

Υδροχόος

Η προνοητικότητα και η καλή προετοιμασία είναι τα εφόδια που έχετε, εσείς οι Υδροχόοι, για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που θα σας ενοχλήσουν αυτόν τον μήνα. Αισθηματικά ο μήνας σας βοηθά να επικοινωνήσετε, να διατηρήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου απέναντί σας, ή να εξελίξετε ακόμα περισσότερο μια πρόσφατη γνωριμία σας.