ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα θέλατε να είχατε πάντα δίπλα σας


The Jennettes

4 Ιουλίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα θέλατε να είχατε πάντα δίπλα σας

Υπάρχουν ορισμένα άτομα που αρέσκονται στη μοναξιά τους και απολαμβάνουν τη θαλπωρή τους σπιτιού τους. Όμως υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να έχουν συνέχεια κόσμο δίπλα τους και να περνούν τον χρόνο τους παρέα με φίλους και αγαπημένους. Φυσικά όλοι δεν ταιριάζουν με όλους.

Ποια είναι τα ζώδια κατάλληλα για παρέα και που θα θέλατε να είχατε πάντα δίπλα σας;

Λέων

Κυριαρχείται από τον καυτό ήλιο και λάμπει σαν διαμάντι. Δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι ευτυχισμένος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι Λέοντες αναζητούν την προσοχή και είναι πιο δραματικοί. Η αλήθεια είναι ότι παίρνει πολύ θάρρος για να είναι αυτό που είναι τα Λιοντάρια και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

Ζυγός

Κυριαρχούμενοι οι Ζυγοί από την ακαταμάχητη Αφροδίτη, τον πλανήτη αγάπης και ομορφιάς, προτιμούν να περιβάλλουν τον εαυτό τους με την ομορφιά και τα ευχάριστα πράγματα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες, τουλάχιστον γνωρίζετε ότι με έναν Ζυγό, το αποτέλεσμα θα είναι ισορροπημένο, επειδή ο συμβιβασμός είναι
το αγαπημένο χόμπι του.

Τοξότης

Κυριαρχείται από τον τυχερό Δία, τον πλανήτη της εκπαίδευσης, της επέκτασης, την ανώτερης μάθησης και την ευκαιρίας. Ψάχνει πάντα το επόμενο καλύτερο πράγμα. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο ταξίδι, είτε για κάτι που αφορά στα επαγγελματικά του, ο Τοξότης θα κάνει οτιδήποτε για να τροφοδοτήσει τις επιθυμίες του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.