ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που γκρινιάζουν περισσότερο στα ταξίδια


The Jennettes

12 Ιουλίου 2020

Τα 3 ζώδια που γκρινιάζουν περισσότερο στα ταξίδια

Στην αστρολογία, το πώς γκρινιάζει το κάθε ζώδιο έχει να κάνει με την προσωπικότητά του. Μερικά ζώδια όμως έχουν τη τάση να γκρινιάζουν περισσότερο και ιδίως όταν φεύγουν μακριά από την καθημερινή τους ρουτίνα για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Ποια ζώδια εκφράζουν πιο έντονα τη γκρίνια τους;

Κριοί

Αν και λατρεύουν τις εξερευνήσεις και να μαθαίνουν νέα μέρη μπορούν να τους ενοχλήσουν πολλά πράγματα στην αρχή αλλά και κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής και φροντίζουν να τα εκφράζουν όλα – μερικές φορές με έντονο τρόπο. Μπορεί να γκρινιάζουν για την κίνηση στους δρόμους ή ότι τους πιάνουν όλα τα φανάρια ή ότι οι άλλοι καθυστερούν ενώ εκείνοι είναι πάντα στην ώρα τους.

Παρθένοι

Η τάση του να κολλάει στις πιο μικρές λεπτομέρειες, να κριτικάρει και να σχολιάζει τα πάντα τον κάνουν να συγκαταλέγεται στους top γκρινιάρηδες του ζωδιακού. Δεν χρειάζονται σοβαροί λόγοι για να γκρινιάξει, ωστόσο οι πιο συνηθισμένες αιτίες είναι η ακαταστασία στο ξενοδοχείο, η καθαριότητα ή όταν όλη η παρέα αναζητά ένα μέρος να καθίσει για φαγητό, εκείνοι είναι πάντα οι πιο απαιτητικοί και δεν ικανοποιούνται εύκολα.

Σκορπιοί

Ένας Σκορπιός, θα βρει πολλές ασήμαντες αφορμές για να γκρινιάξει, ωστόσο αν δεν δώσετε σημασία και δεν προσπαθήσετε να διορθώσετε την κατάσταση, τότε τα πράγματα θα πάρουν δυσάρεστη τροπή. Ακόμη και στις εκδρομές νιώθει ότι θέλει να έχει τον έλεγχο και να περνάνε όλα από το χέρι του έτσι πολύ συχνά τσακώνεται με τους γύρω του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.