ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που σιχαίνονται να λένε ψέματα


The Jennettes

14 Ιουλίου 2020

Τα 3 ζώδια που σιχαίνονται να λένε ψέματα

Ορισμένοι έχουν στο αίμα τους το ψέμα και πολλοί ζουμ μέσα σε αυτά. Όμως, υπάρχουν και πολλοί που σιχαίνονται τα ψέματα, πόσο μάλλον να τα λένε οι ίδιοι.

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι τελευταίοι;
 

Κριός

Οι Κριοί αντιδρούν πολύ γρήγορα και δεν σκέφτονται τι θα πουν, οπότε το αποτέλεσμα μοιάζει μπερδεμένο ή σκληρό. Οι Κριοί δεν ελέγχουν πολύ τις παρορμήσεις τους, οπότε αν νιώσουν την ανάγκη να πουν κάτι ειλικρινές, θα το πουν ακόμη κι αν πρόκειται να τους βάλει σε μπελάδες.

Παρθένος

Ίσως σκέφτεστε ότι οι Παρθένοι θα ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπείς ψέυτες, επειδή σχεδιάζουν καλά το ψέμα τους και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους. Ωστόσο τους προδίδει πάντα ο τρόπος ομιλίας τους, που είναι είτε εντελώς μονότονος, είτε υπερβολικά εμφατικός. Προσπαθούν τόσο πολύ να ελέγξουν το ψέμα τους που καταλήγουν είτε υπερβολικά συγκρατημένοι είτε παντελώς ανεξέλεγκτοι.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς νιώθουν χάλια όταν λένε ψέματα και τα συναισθήματά τους φαίνονται σε όλο τους το πρόσωπο. Η εκφραστικότητά τους είναι υπέροχη όταν μιλούν ειλικρινά, αλλά τους προδίδει όταν προσπαθούν να πουν ψέματα. Οι λέξεις τους λένε μια ιστορία και το πρόσωπό τους λέει μια άλλη, ενώ το ίδιο το ψέμα τους βαραίνει μέχρι επιτέλους να το παραδεχτούν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.