ΖΩΔΙΑ

Πού πρέπει να ταξιδέψετε έστω και μία φορά στη ζωή σας με βάση το ζώδιο σας


The Jennettes

4 Αυγούστου 2020

Πού πρέπει να ταξιδέψετε έστω και μία φορά στη ζωή σας με βάση το ζώδιο σας

Μπορεί οι φετινές διακοπές να είναι για όλους διαφορετικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε με τον νου μας σε μέρη μαγικά γεμάτα περιπέτειες και μοναδικές εμπειρίες! Αν σχεδιάζετε να εξερευνήσετε τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, αν όχι φέτος λόγω των αντίξοων συνθηκών από την πανδημία, εντοπίσαμε τον ιδανικό προορισμό για εσάς με βάση τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας!

Κριός: Peru

Για εσάς, το μεγάλο μάθημα θα είναι να μάθετε πώς το go with he flow - κάτι που γίνει εύκολο, ενώ βυθίζεστε στον ιστορικό, αποικιακό και αρχαιολογικό προορισμό.

Ταύρος: Aφρικανικό σαφάρι

Ένα ταξίδι που θα σας βγάλει για τα καλά από την comfort zone σας και θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, καθώς και θα σας φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες, άγριες επιθυμίες σας.

Δίδυμοι: Bali

Η αυτό-ανακάλυψη και η εσωτερική ανάπτυξη θα είναι στο μενού, και η κράτηση για ένα ταξίδι στο Μπαλί θα σας δώσει μια γεύση. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο έχετε μεγαλώσει και πόσα έχετε μάθει όχι μόνο στην αγάπη αλλά και σε πολλές άλλες πτυχές της ζωής σας.

Καρκίνος: Sydney

Διαθέτοντας παραλίες παγκόσμιας κλάσης, καθώς και μια ακμάζουσα σκηνή γευστικών πιάτων και τέχνης, αυτή η συναρπαστική πόλη θα σας δείξει μόνο πόσο φωτεινό το μέλλον σας μπορεί να είναι.

Λέων: Mexico

Με μια τέτοια καλλιτεχνική κοινότητα, εξαιρετική κουζίνα και νυχτερινή διασκέδαση, θα απολαύσετε το ταξίδι αυτό όσο κανένα.

Παρθένος: Madrid

Γεμάτη από πολιτισμό, δημιουργικότητα και υπέροχη αρχιτεκτονική, αυτό το υποτιμημένο και πολύ ανεξερεύνητο κόσμημα είναι σίγουρο ότι θα σας διδάξει πώς η τοποθέτηση του εαυτού σας πάνω από όλα είναι πραγματικά πραγματικά φοβερή.

Ζυγός: Sedona

Ένα ήσυχο, μεταμορφωτικό ταξίδι στην έρημο της Sedona θα σας εγγυηθεί ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπάνιες και ισχυρές διαδρομές του.

Σκορπιός: Adriatic Sea

Με την επαφή σας με το στοιχείο σας, το νερό, το καγιάκ στα μυστηριώδη νερά της Αδριατικής θάλασσας της Κροατίας και του Μαυροβουνίου θα σας βοηθήσει να έρθετε κοντά σε μερικά από τα πιο πολύτιμα όνειρά σας.

Τοξότης: Cambodia

Ταξιδεύοντας στην Καμπότζη σε ένα εθελοντικό ταξίδι θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη φυσική περιπλάνηση του ζωδίου σας.

Αιγόκερως: New Zealand

Κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία με φίλους. Επειδή ένα πράγμα είναι σίγουρο για εσάς, σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα είστε σε θέση να το κάνετε μόνοι σας - θα χρειαστείτε την υποστήριξη εκείνων που σας αγαπούν περισσότερο.

Υδροχόος: Kyoto

Περιπλανηθείτε στο δέος γύρω από τους εξαιρετικούς βουδιστικούς ναούς, τα παλάτια και τους κήπους, θα πάρετε μια ιδέα για το πώς πρέπει να φανεί η δομή και το πλαίσιο της νέας σας ζωής.

Iχθύες: Bagan, Myanmar

Μια πνευματική αναζήτηση στο Bagan της Μιανμάρ θα σας επιτρέψει να δείτε τη ζωή από μια ολοκαίνουργια προοπτική καθώς θα χαθείτε γύρω από τους αρχαίους ναούς και θα βυθιστείτε στη μυστικιστική τους αρχαιολογία, αρχιτεκτονική και ιστορία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.