ΖΩΔΙΑ

14/8: Κινηθείτε ευέλικτα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Αυγούστου 2020

14/8: Κινηθείτε ευέλικτα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Σήμερα είναι καλή ημέρα μέσα από τα μηνύματα σας να ενθαρρύνετε και να υποστηρίξετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Είστε πολύ δυναμικό άτομο και είναι κατάλληλη στιγμή να δείξετε τις ικανότητες σας στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και να βάλετε προτεραιότητες, να οργανωθείτε καλύτερα και να προχωρήσετε κάτι που ήδη έχετε ξεκινήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Μέσα από εσάς σήμερα κάποιοι άνθρωποι μπορούν να πάρουν ελπίδα για κάτι καλύτερο στην ζωή τους. Γίνεστε ο φάρος για την πορεία και την εξέλιξη τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια, λόγω περιορισμών, η επαφή σας σήμερα με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο και σκοπό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Σήμερα χρησιμοποιείτε την ευελιξία σας και περνάτε τα πράγματα από πολύ επιφανειακά επίπεδα αν θέλετε να βγάλετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Μια φιλοσοφική προσέγγιση σήμερα μπορεί να δημιουργήσει την απαραίτητη γέφυρα για να ενώσετε τα ασύνδετα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Διαφάνεια σε όλους τους τομείς ζητούν τα πλανητικά δρώμενα με μια περισσότερο ενήλικη στάση όπου αυτό είναι απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας αναμοχλεύσει σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα οτιδήποτε χρειάζεται να μπει πλαίσιο και όρια για να είναι παραγωγικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η ημέρα ζητά ευελιξία αν θέλετε να είστε από τους τυχερούς. Η ορμή για παρορμητικές δράσεις και κυρίως αποφάσεις είναι έντονη αλλά δεν υπόσχεται επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε αυτά που έχετε στο σήμερα της ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ο σεβασμός είναι μια αρετή που χρειάζεται να την δωρίσεις για να μπορέσει να σου επιστραφεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.