ΖΩΔΙΑ

15/8: Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Αυγούστου 2020

15/8: Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Σήμερα μπορεί να νιώσετε λίγο έξω από τα νερά σας και πιθανά να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από εσάς για να γίνεται κατανοητή/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε με περισσότερη ευκολία να επεξεργαστείτε τα δεδομένα και να δείτε μια νέα οπτική σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Οικονομικά ζητήματα βρίσκονται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή και οι σκέψεις σας γύρω από οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει ευημερία και να αυξήσει το εισόδημά σας είναι έντονες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με την Αφροδίτη σήμερα ζητούν να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και τους τρόπους που θα μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Εξωτερικές καταστάσεις σας βοηθούν σήμερα να διασαφηνίσετε ζητήματα που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Οι απόψεις σας και ο τρόπος που παίρνετε τις αποφάσεις χρειάζεται να γίνει κατανοητό σήμερα πως είναι μια προσωπική υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Εστιάστε σήμερα στις δικές σας ανάγκες ανεξάρτητα αν άλλοι συμφωνούν με τα λεγόμενα σας ή τις πράξεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Σελήνη με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σας ευνοεί και μπορεί να έχετε την αίσθηση πως σήμερα μπορείτε να πείτε τα πάντα, όπου θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Πρέπει κάτι να ολοκληρωθεί και να κλείσει ως κεφάλαιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται να είστε δεκτική/ός σε καταστάσεις που εμπλέκονται κυρίως και άλλοι άνθρωποι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η αποδοχή πως ακόμη και μέσα από εμπόδια και δυσκολίες εσείς χρειάζεται να παραμείνετε εστιασμένη/ος στον στόχο σας είναι το κλειδί της ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ο συντονισμός με την ροή μπορεί να σας απογειώσει σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή ή που έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.