ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θέλουν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο


The Jennettes

18 Αυγούστου 2020

Τα ζώδια που θέλουν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο

Οι πιο πολλοί από εμάς δεν θέλουμε να αφήνουμε να πράγματα στην τύχη τους, ενώ προσπαθούμε να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Σε ποια ζώδια ανήκουμε; 

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστό ότι χαρακτηρίζονται από τελειομανία, δίνοντας τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες. Προσπαθούν να μην αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους και να έχουν τα πάντα στην εντέλεια, κάτι που συχνά τους αγχώνει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θέλουν να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Όταν το καταφέρουν, μάλιστα, είναι πολύ περήφανοι. Δεν χαρακτηρίζονται τελείως «control freaks», αλλά δεν αφήνουν σχεδόν ποτέ τα πράγματα στην τύχη τους. Αν συμβεί κάτι εκτός προγράμματος – καλό ή κακό – πανικοβάλλονται.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται ως επί το πλείστον από εργασιομανία. Τους αρέσει να ελέγχουν τα πάντα γιατί αισθάνονται πως βρίσκονται σε θέση ισχύος. Θέλουν να ηγούνται και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τους αφήνουν περιθώριο λάθους, γι’ αυτό και προσπαθούν να έχουν των έλεγχο των πάντων.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.