ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η αποψινή Πανσέληνος - Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται άμεσα


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2020

Τι θα φέρει η αποψινή Πανσέληνος - Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται άμεσα

Η πρώτη πανσέληνος του Οκτωβρίου, γνωστή και ως «φεγγάρι συγκομιδής», θα εμφανιστεί απόψε. 

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις. Μεγάλες διασπάσεις αναμένονται σε σχέσεις και σε συνεργασίες αυτή την περίοδο, ενώ οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδιακού, θα έχουν επεισοδιακές εξελίξεις αυτό το διάστημα. Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα;

Κριός 

Αυτή είναι η πιο σημαντική πανσέληνος του χρόνου για εσάς καθώς γίνεται στο ζώδιό σας. Παρότι θα σας δώσει ενέργεια και κίνητρο να επιδιώξετε τους προσωπικούς σας στόχους, θα σας φορτίσει και με ένταση σχετικά με τον τρόπο που θα τα κάνετε όλα αυτά. Αυτό οφείλεται στον Ήλιο που βρίσκεται απέναντι από τη Σελήνη και σας ζητά να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας ενώ ο ανάδρομος στο ζώδιο σας Άρης σας μπλοκάρει την ικανότητά να λάβετε δράση και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Μην επιδιώξετε να τραβήξετε τα βλέμματα όλων πάνω σας.

Ζυγός 

Από τη φύση σας, είστε αυτοί που θα καθησυχάσετε τους πάντες και η πανσέληνος αυτή θα αναδείξει αυτή την ικανότητά σας, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με κοντινά σας πρόσωπα. Αλλά μην ξεχνάτε ότι σε κάθε σχέση, χρειάζεστε και εσείς φροντίδα. Οι σχέσεις είναι βιώσιμες μόνο όταν κυριαρχεί η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα. Είστε ηγέτες και δημιουργοί και αυτό θα βγει έντονα προς τα έξω αυτή την περίοδο. Θα μπορέσετε τώρα να χτίσετε πιο υγιείς σχέσεις και να δυναμώσετε τους δεσμούς που είναι πιο πολύτιμοι για εσάς.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος θα σηματοδοτήσει μία σημαντική στιγμή στην καριέρα σας. Η έντονη ενέργεια της πανσελήνου θα προσθέσει ιδιαίτερη ένταση στον επαγγελματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε την και κλείστε όποια σημαντική συμφωνία είναι σε εκκρεμότητα. Δεν είναι κακό να γίνεται λίγο πιο επιθετικοί αρκεί να μην το παρακάνετε. Η ένταση μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής θα είναι μεγάλη, οπότε προσέξτε να μην παρασυρθείτε.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου θα σας πλημμυρίσει συναισθήματα και ένταση. Τα πιο κρυφά σας συναισθήματα και η ευαίσθητη πλευρά σας θα βγουν στο προσκήνιο, και αυτό για ένα τόσο πρακτικό ζώδιο όπως εσείς, θα είναι σίγουρα αρκετά άβολο. Προσπαθήστε να μην βυθιστείτε στη δουλειά προκειμένου να αποφύγετε αυτή την πλημμύρα συναισθημάτων. Βασιστείτε σε κοντινά σας πρόσωπα και φίλους που ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν τώρα που το χρειάζεστε. Θα εκπλαγείτε από το τι μπορείτε να μάθετε από τα συναισθήματά σας.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.