ΖΩΔΙΑ

Τα 3 λιγότερο αξιόπιστα ζώδια


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2020

couplemesa-960x500.jpg

Έχοντας υπόψιν αυτές τις συμπεριφορές, μπορούν να τις αντιμετωπίσουν και να τις ισορροπήσουν. Όλα έχουν να κάνουν με το να είναι κανείς ανοιχτόμυαλος και να επικοινωνεί με οποιονδήποτε έχει απέναντί του -είτε είναι ο σύντροφος, ο φίλος, ο συνάδελφος κλπ. Οι σχέσεις, άλλωστε, χρειάζονται συμβιβασμούς, εμπάθεια και εμπιστοσύνη. Παρακάτω, μερικά ζώδια που τείνουν να είναι λιγότερο αξιόπιστα με άλλα και πώς να δημιουργήσετε σχέση εμπιστοσύνης.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα περίπλοκο ζώδιο, γι' αυτό μερικές φορές μπορεί να φαίνεται αναξιόπιστος για διάφορους λόγους -ένας από αυτούς είναι πως οι Δίδυμοι είναι τόσο περίπλοκοι. Θα έλεγε κανείς πως είναι κοινωνικοί χαμαιλέοντες με διπλές προσωπικότητες, ενώ ο λογικός τρόπος σκέψης και οι περιέργεια τους μπορεί να προξενήσουν μπελάδες. Το ζώδιο αυτό χρειάζεται ποικιλία με κάθε τρόπο. Και γι' αυτό, μπορεί να πουν ψέματα για να καταφέρουν αυτό που θέλουν --ακόμα κι αν δεν το κάνουν επίτηδες.

Αλλά ο Δίδυμος μπορεί να γίνει πιο αξιόπιστος, αν το θελήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι επικοινωνία. Και ο ίδιος ο Δίδυμος μπορεί να θελήσει να δουλέψει το να είναι πιο ανοιχτός, έτσι ώστε να φαίνεται λιγότερο πονηρός.

Λέων

Ο Λέων είναι το αστέρι του ζωδιακού κύκλου και λατρεύει κάθε είδους προσοχή που μπορεί να λάβει. Αυτό σημαίνει πως έχει αστραφτερή προσωπικότητα και είναι πολύ διασκεδαστικός στους άλλους. Αλλά αυτό συγχρόνως σημαίνει πως πέσουν χαμηλά για να κάνουν τους άλλους να τους προσέξουν. Γι' αυτό έχουν πολλές πιθανότητες να πουν μυστικά άλλων κατά λάθος ή να είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.

Φυσικά, τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι αυσηρό πως θα συμβεί. Ο Λέων μπορεί να είναι ένας υπέροχος σύντροφος και αξιόπιστος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ανοιχτοί για την ποσότητα αγάπης που χρειάζονται, έτσι ώστε οι φίλοι και οι σύντροφοι να είναι δίπλα τους. Ξέροντας πως τους χρειάζονται, οι Λέοντες θα είναι πιο ανοιχτοί και δεν θα αναζητήσουν αλλού προσοχή.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστός για το ότι αναζητά την ελευθερία. Θέλει να είναι παντού την ίδια στιγμή. Να ταξιδεύει, να παίρνει εμπειρίες, να μαθαίνει κάτι νέο, να γνωρίζει νέο κόσμο και η λίστα συνεχίζεται. Κι ενώ αυτό είναι κάτι υπέροχο, μπορεί να δημιουργήσει έναν τρόπο σκέψης που λέει "μη σταματάς σε τίποτα". Έτσι ο Τοξότης μπορεί να καταλήξει να πληγώνει αρκετούς ανθρώπους στην πορεία. Μερικές φορές αυτό το ζώδιο μπορεί να δείχνει περίεργο ή/και εγωϊστικό αλλά αυτό συμβαίνει λόγω της έμφυτης ικανότητάς του να δει το bigger picture στη ζωή. Αναζητούν διαρκώς το νέο και καλύτερο, και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει πως ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν.

Ενώ ένας Τοξότης δεν θα έπρεπε να το αλλάξει αυτό, το να γνωρίζει πως τείνει να το κάνει, μπορεί να τον βοηθήσει να μην πληγώνει τους άλλους. Μιλώντας για τους στόχους τους, και ίσως προσκαλώντας τους αγαπημένους τους να πάρουν μέρος σε αυτό, και οι δύο πλευρές μπορούν να είναι ευχαριστημένες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.