ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιο ευτυχισμένα όταν δεν έχουν σχέση


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που είναι πιο ευτυχισμένα όταν δεν έχουν σχέση

Ένας σύντροφος μπορεί να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο χαρούμενη. Όσοι, όμως, ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, προτιμούν να είναι μόνοι και δεν έχουν καμία διάθεση να εντάξουν κάποιον καινούριο στην καθημερινότητά τους.

Τοξότης

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή τους και λατρεύουν την ελευθερία τους. Συνήθως είναι εντελώς αντίθετοι στη δέσμευση καθώς προτιμούν να διατηρήσουν την αυτονομία του, αλλά όταν αρχίσουν να αναπτύσσουν αισθήματα για κάποιον, δεν τον αφήνουν να φύγει από δίπλα τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι προτιμούν να περιβάλλονται από άτομα με τον ίδιο τρόπο σκέψης. Ειδικά στον τομέα των σχέσεων, δύσκολα θα δεσμευτούν εάν παρατηρήσουν ότι μοιράζονται διαφορετικές αξίες με τον άλλο, ενώ αν αισθανθούν καταπίεση θα φύγουν όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Ιχθύς

Παρότι είναι ένα από τα ευγενή ζώδια, οι Ιχθείς δεν μπορούν να περιορίζονται. Αν αισθανθούν καταπίεση, είναι πολύ πιθανό να βρουν άσχημους τρόπους να αποχωρήσουν από μία σχέση - λέγοντας ψέματα, για παράδειγμα. Προτιμούν να είναι ελεύθεροι, παρά να έχουν έναν σύντροφο που δεν τους καταλαβαίνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.