ΖΩΔΙΑ

Τι σηματοδοτεί η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020


26 Νοεμβρίου 2020

Τι σηματοδοτεί η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020

Το 2020 δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει μέχρι το τέλος του και έτσι λίγο πριν μπούμε και επίσημα στον τελευταίο μήνα αυτής της τόσο δύσκολης χρονιάς, πραγματοποιείται η προτελευταία έκλειψη του έτους, που θα φέρει σύγχυση, αλλαγές και πιέσεις σε πολλούς τομείς.

Η πέμπτη έκλειψη της χρονιάς είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 30 Νοεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται και η αντίθεση Αφροδίτης στον Σκορπιό και Ουρανού στον Ταύρο και παίρνουν «φωτιά» τα δυο βασιλικά αστέρια των Περσών ο Αλντεμπαράν και ο Αντάρης, δημιουργώντας κλίμα έντονης πόλωσης. Δημιουργείται  μια πολύ φορτισμένη περίοδος που θα μας κάνει πιο αντιδραστικούς, χωρίς την ανάλογη ψυχραιμία να χειριστούμε σωστά τις καταστάσεις, ενώ μπορεί να προκαλέσει νευρικά ξεσπάσματα, διακοπές σχέσεων και οικονομικές απώλειες. Επίσης, ίσως υπάρξουν ταραχές, χαοτικές καταστάσεις αλλά και έντονα γεωφυσικά και καιρικά φαινόμενα. Διαβάστε περισσότετα στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.