ΖΩΔΙΑ

Μια πρώτη γεύση για το 2021… με πιο πολλά λόγια!


28 Νοεμβρίου 2020

Μια πρώτη γεύση για το 2021… με πιο πολλά λόγια!

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

Πολιτικές εξελίξεις

Τα τετράγωνα του Κρόνου με τον Ουρανό θα σχηματιστούν στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου του επόμενου έτους και ίσως δούμε κοντά σ’ αυτές τις ημερομηνίες να κορυφώνονται οι ταξικές συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις. Εξάλλου αυτή η όψη δείχνει ότι το 2021 θα έχουμε σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, καθώς κάποιοι θα προσπαθούν για μια πιο προοδευτική και δίκαιη κοινωνία, αλλά θα βρίσκουν σθεναρές αντιστάσεις από αυτούς που  θέλουν να διατηρήσουν την εξουσία και τον έλεγχο. Ο Κρόνος συνδέεται με το κατεστημένο, τον έλεγχο, τον φόβο και ο Ουρανός συμβολίζει την αλλαγή, την πρόοδο, την εξέλιξη και δεδομένου ότι τα τετράγωνα πραγματοποιούνται σε σταθερά ζώδια (Ταύρος και Υδροχόος) οι αλλαγές θα είναι αργές και βασανιστικές. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.