ΖΩΔΙΑ

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης γενικής ετήσιας πρόβλεψης (διάρκεια 12 μηνών) από τη Γεωργία Σταύρου


Γεωργία Σταύρου

7 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης γενικής ετήσιας πρόβλεψης (διάρκεια 12 μηνών) από τη Γεωργία Σταύρου

Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή μας

Οι ενεργειακές εκπομπές των πλανητών επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του Ηλίου. Αυτό είναι κάτι πραγματικό και είναι το ένα άκρο.
Οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις δονήσεις, όπως τα φυτά π.χ. τα οποία είναι ευαίσθητα στις κινήσεις του Ηλίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορούμε να αναφέρουμε παραδείγματα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και το σώμα του. Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά με τις ίδιες αρχές. Είναι μέρος της σχέσης μας με τη φύση.

Το άλλο άκρο είναι συμβολικό και είναι το γεγονός πώς οι πλανήτες αντανακλούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε γεννιέται την συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι ένας άνθρωπος, είτε είναι μία ιδέα, είτε μία εταιρία, είτε ένας γάμος. Αυτά τα δυο άκρα δεν προκαλούν το ένα το άλλο, αλλά αντανακλούν το ένα το άλλο. Αυτό σημαίνει πως μέσω της Αστρολογίας αντανακλάται η προσωπική και μέρος της συλλογικής μας συνείδησης. Αντανακλάται, δεν προκαλείται, όπως πολλοί πιστεύουν και σε αυτό το σημείο υπάρχει παραποίηση της έννοιας της Αστρολογίας.

Σε τι μας βοηθά η αστρολογία

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι πλανήτες συμβολίζουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ψυχής, αντανακλούν τις συμπεριφορές, τις τάσεις και τις συνήθειες που έχουμε. Τα ζώδια περιγράφουν το πώς οι πλανήτες εκφράζουν τις αρχές τους, πώς χρωματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, ενώ τα σπίτια (οι οίκοι) συμβολίζουν τον κόσμο που ζούμε μέσα, τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα τα οποία αλληλεπιδρούν με μας. Η αστρολογία είναι το εργαλείο που μας βοηθά να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι έννοιες που αποδίδουμε ο καθένας ξεχωριστά, είτε από συνειδητές είτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις. Λέγοντας ασυνείδητες εννοούμε τις πεποιθήσεις οι οποίες κυρίως είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων των γονιών μας.

Παράδειγμα αστρολογική ανάλυση γενικής ετήσιας πρόβλεψης (διάρκεια 12 μηνών) - Ψευδώνυμο: Αθηνά

Γενέθλιο υπόβαθρο και εσωτερικές ανάγκες.

Κυρία Αθηνά, το ωροσκόπιο σας δείχνει έναν δυναμικό άνθρωπο, γεμάτο ενέργεια και σωστή κρίση. Υπάρχει η γενέθλια υποδομή να δημιουργήσετε πράγματα και να τα στηρίζετε με τον καλύτερο τρόπο. Δείχνει έναν άνθρωπο δημιουργικό που η ματιά του είναι προσανατολισμένη στο μέλλον με πάθος και σταθερότητα. Ένας άνθρωπος που του αρέσει να τον θαυμάζουν μέσα από τις επιτεύξεις του, κερδίζοντας τον σεβασμό των ανθρώπων που είναι κοντά του.

Η δύναμη που ασκεί το πλανητικό περιβάλλον πάνω σας.

Ο βασικός τόνος για τους επόμενους 12 μήνες είναι η επαγγελματική δραστηριοποίηση και η δημιουργία μιας σταθερής βάσης στην περίπτωση που τώρα κάνετε μια νέα αρχή ή η επέκταση της ήδη υπάρχουσας ανθεκτικής βάσης, που έχετε χτίσει με τα χρόνια.

Η εικόνα και η έκβαση των επαγγελματικών σας κυρίως κινήσεων αστρολογικά δείχνει πως είναι ελπιδοφόρα και σε καλό δρόμο τουλάχιστον για τους επόμενους 12 μήνες. Οι πλανητικές διελεύσεις στον χάρτη σας κινητοποιούν ενέργειες από μέρους σας - που κάνατε ή θα κάνετε άμεσα - όπου η έκβαση τους θα είναι θετική. Είτε σε ατομικό είτε σε επίπεδο συνεργασιών υπάρχει εύνοια για επέκταση. Επίσης, είναι μια πολύ καλή στιγμή για αλλαγές. Μια σκέψη ή το αποτέλεσμα μιας έρευνας που έχετε ήδη κάνει σχετικά με την δουλειά σας, θα μπορούσε να μπει σε δράση τον Φεβρουάριο και να είναι αποτελεσματική, ιδιαίτερα τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Η εύνοια δεν περιορίζεται σε αυτούς τους μήνες. Από το Φθινόπωρο και προς το τέλος του χρόνου έρχεται μια περίοδος - η οποία θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά - η οποία θα μπορούσε να έχει πολύ καλή εξέλιξη κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Μια νέα ιδέα ή μια καινούργια συνεργασία θα μπορούσε να φέρει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη.

Χρόνος δοκιμασιών.

Το ωροσκόπιο σας είναι συντονισμένο με επιτεύξεις. Είστε ένας άνθρωπος που έχετε την ικανότητα να δίνετε τα μέγιστα με σκοπό την επίτευξη επαγγελματικών και οικονομικών κυρίως στόχων και δίνονται αισιόδοξες ευκαιρίες προς όφελος σας κυρίως από την Άνοιξη και μετά.

Ωστόσο θα υπάρξει ένα διάστημα δοκιμών, επιπλέον ευθυνών, σκληρής δουλειάς και σίγουρα η αντοχή σας δοκιμάζεται κυρίως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, αλλά φαίνεται από τον γενέθλιο χάρτη σας ότι υπάρχει στόχος και χαρά από το αποτέλεσμα, αρκεί να μπουν χρονοδιαγράμματα και προτεραιότητες, όσο και αν τα εμπόδια σας αγχώνουν ή δεν σας αφήνουν να τρέξετε τα πράγματα, όσο εσείς θα θέλατε. Η τεράστια ποσότητας ενέργειας που είναι διαθέσιμη μέσα από την καρδιά σας σε συνδυασμό με τις πλανητικές διελεύσεις από τον Μάιο και μετά θα σας επιβραβεύσει σε επαγγελματικά θέματα με οικονομικές απολαβές. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε σε αυτόν τον τομέα με στοχοπροσήλωση.

Σχέσεις και ερωτική ζωή.

Το κομμάτι σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο δείχνει πως αυτή την στιγμή θα πρέπει να μπει σε αναμονή. Ανεξάρτητα εάν είστε σε συντροφική σχέση, ή όχι, οι επόμενοι μήνες μέχρι αρχές καλοκαιριού δεν φαίνεται να είναι ένα διάστημα με ιδιαίτερη κινητικότητα, ανανέωση, ελπίδα ή ευχαρίστηση παρόλο που θέλετε να ανανεωθείτε και σε αυτό τον τομέα παράλληλα. Ευκαιρίες για φλερτ και καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας, εάν είστε μόνη, ωστόσο δεν φαίνεται να εστιάζονται αυτές οι ευκαιρίες απαραίτητα σε μια ολοκληρωμένη σχέση και το ψυχικό γέμισμα που ζητάτε, αλλά για να περάσετε όμορφα και να πειραματιστείτε με νέες εμπειρίες. Εάν έχετε ήδη μια συντροφική σχέση, την περίοδο Φεβρουάριο – Μάιο, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να βγείτε από την μονοτονία, ζώντας όμορφες στιγμές, πιθανά εκπληρώνοντας μια επιθυμία σας ή ένα ταξίδι.
Η σταθεροποίηση και η εύνοια για τους επόμενους 12 μήνες κινητοποιείται σε επαγγελματικά θέματα, αφήνοντας τα θέματα καρδιάς για λίγο πιο μετά. Είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργεια σας και την θετική σας στάση σε αυτό που συμπαντικά έρχεται μέσω της συγχρονικότητας.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε τον προσωποποιημένο αστρολογικό σας χάρτη κάντε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits με 6€/ έτος και έπειτα αγοράστε την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρετε! Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.