ΖΩΔΙΑ

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης επαγγέλματος και καριέρας από τη Γεωργία Σταύρου


Γεωργία Σταύρου

7 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης επαγγέλματος και καριέρας από τη Γεωργία Σταύρου

Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή μας

Οι ενεργειακές εκπομπές των πλανητών επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του Ηλίου. Αυτό είναι κάτι πραγματικό και είναι το ένα άκρο.
Οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις δονήσεις, όπως τα φυτά π.χ. τα οποία είναι ευαίσθητα στις κινήσεις του Ηλίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορούμε να αναφέρουμε παραδείγματα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και το σώμα του. Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά με τις ίδιες αρχές. Είναι μέρος της σχέσης μας με τη φύση.
Το άλλο άκρο είναι συμβολικό και είναι το γεγονός πώς οι πλανήτες αντανακλούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε γεννιέται την συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι ένας άνθρωπος, είτε είναι μία ιδέα, είτε μία εταιρία, είτε ένας γάμος.

Αυτά τα δυο άκρα δεν προκαλούν το ένα το άλλο, αλλά αντανακλούν το ένα το άλλο. Αυτό σημαίνει πως μέσω της Αστρολογίας αντανακλάται η προσωπική και μέρος της συλλογικής μας συνείδησης. Αντανακλάται, δεν προκαλείται, όπως πολλοί πιστεύουν και σε αυτό το σημείο υπάρχει παραποίηση της έννοιας της Αστρολογίας.

Σε τι μας βοηθά η αστρολογία

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι πλανήτες συμβολίζουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ψυχής, αντανακλούν τις συμπεριφορές, τις τάσεις και τις συνήθειες που έχουμε. Τα ζώδια περιγράφουν το πώς οι πλανήτες εκφράζουν τις αρχές τους, πώς χρωματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, ενώ τα σπίτια (οι οίκοι) συμβολίζουν τον κόσμο που ζούμε μέσα, τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα τα οποία αλληλεπιδρούν με μας. Η αστρολογία είναι το εργαλείο που μας βοηθά να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι έννοιες που αποδίδουμε ο καθένας ξεχωριστά, είτε από συνειδητές είτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις. Λέγοντας ασυνείδητες εννοούμε τις πεποιθήσεις οι οποίες κυρίως είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων των γονιών μας.

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης επαγγέλματος και καριέρας - Ψευδώνυμο Άρτεμης

Ποιες είναι οι ικανότητές σας και πώς μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά.

Κυρία Άρτεμης, στο ωροσκόπιο σας φαίνεται πως έχετε έντονη την ανάγκη να αναγνωριστούν οι αξίες σας μέσα από τα έργα σας. Η έρευνα και γενικότερα οτιδήποτε υπάρχει κάτω από την επιφάνεια έχετε την τάση να θέλετε να το ανακαλύψετε και να το αναδείξετε, κάτι που το κάνετε με απόλυτη επιτυχία. Η ικανότητά σας να σκάβετε βαθιά και πραγματικά μπορεί να φέρει επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή και να παράγει έργο σε μια ευρύτερη κοινωνική κλίμακα.
Όσο προσπαθείτε να ικανοποιήσετε την δίψα σας για την έρευνα, τόσο πιθανότερο είναι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Η επιμονή, η επιμέλεια και η αποφασιστικότητά σας είναι η κινητήριος δύναμή σας, έχοντας την ικανότητα να οργανώνετε τα πάντα φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι ξεκάθαρο στον χάρτη σας, ότι αγωνίζεστε για την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη σε πολλά επίπεδα. Η ικανότητά σας να επικεντρώνεστε σε έναν στόχο, σας οδηγεί σε δημιουργικές δραστηριότητες και θα βοηθήσουν πολύ κινήσεις προς το συλλογικό όφελος. Επίσης, είναι εμφανές, πως με υπομονή και τον απαραίτητο αυτοέλεγχο αποφεύγεται ασήμαντες κινήσεις και μπορείτε να περιμένετε όσο χρειαστεί για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας.
Πώς επηρεάζει την πορεία και εξέλιξή σας το συναισθηματικό σας σενάριο.

Βάσει του συναισθηματικού σας σεναρίου, θεωρείτε ότι ο κόσμος είναι ένα δύσκολο μέρος, όπου όλα τα αξιόλογα πράγματα πρέπει να κερδίζονται μέσω προσπάθειας. Επίσης είναι εμφανές μέσα από την πορεία σας, ότι είστε σε θέση να συνδυάζετε την ακρίβεια των κινήσεών σας με την επιμονή και την επιμέλεια που σας χαρακτηρίζουν, μεταμορφώνοντας τα λόγια σε πράξεις, απαλλαγμένη από το άγχος και την νευρικότητα που κινητοποιούνται σε καθημερινή βάση και θα μπορούσαν να σας κρατήσουν ένα βήμα πιο πίσω από αυτό που επιθυμείτε.

Πώς συνδέεστε με τον κόσμο γύρω σας.

Από το γενέθλιο σας χάρτη φαίνεται πως είναι εύκολο και άνετο για εσάς να εκφραστείτε με αμεσότητα με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος όταν υπάρχει ένα επαγγελματικό κίνητρο. Απολαμβάνετε και βρίσκετε ευχαρίστηση όταν οι ακριβείς και σωστοί χειρισμοί σας, σας βοηθούν στην έντονη ανάγκη αναγνώρισης του έργου σας. Σε αυτό, ο χάρτης σας δείχνει, ότι βρίσκετε υποστήριξη από τα μέλη του στενού σας περιβάλλοντος, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεως μέσα σε αυτό.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που δίνει ο χάρτη σας, σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, είναι πως θεωρείτε δεδομένο ότι με το βάθος της σκέψης σας, ακόμη και εάν οι δράσεις δεν γίνουν απαραίτητα μόνο από μέρους σας, θα ανέβετε ψηλά στην καριέρα σας. Η συνεργασία για εσάς είναι απαραίτητη και νιώθετε ότι μόνο ως μέλος μιας ομάδας μπορείτε όλοι μαζί, να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Νιώθετε ότι μοιράζεστε την χαρά, όταν έχετε έναν κοινό στόχο και σκοπό και αυτό είναι κάτι που πασχίζετε με ζήλο και σθένος να το πετύχετε.

Δυνατά σημεία και λόγοι επιτυχίας.

Ο κύριος λόγος της επιτυχίας σας είναι η ικανότητα που έχετε, για να ενσωματώνετε ενεργά το επιχειρηματικό σας ταλέντο με την έντονη ανάγκη αναγνώρισης του έργου σας. Όπως ανάφερα και πιο πάνω δεν είναι απαραίτητο οι δράσεις να έχουν γίνει μόνο από εσάς. Το σημαντικό είναι να έρθει το αποτέλεσμα με όποιον δυνατό τρόπο μπορείτε να το φέρετε επιτυχώς. Με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος και του επιτεύγματος, μπορείτε να περιμένετε υπομονετικά να δείτε τα απτά αποτελέσματα της δουλειάς σας που με κόπο καταφέρατε να πετύχετε, είτε μόνη είτε μέσω συνεργασίας. Αυτό είναι ένα από τα όπλο σας, μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή που διανύουμε.

Υπάρχει εμπόδιο στην επιτυχία;

Εκείνο το οποίο θα μπορούσε να δυσκολέψει την πορεία και προσωπική εξέλιξη στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, είναι η ξεροκεφαλιά σας, η οποία κάποιες στιγμές, ενώ γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, εσείς επιμένετε προς μια διαφορετική κατεύθυνση, μόνο και μόνο για να πάτε κόντρα σε κάτι, ή κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό από εσάς, για εσάς.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε τον προσωποποιημένο χάρτη σας για την καριέρα και τα οικονομικά σας κάντε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits με 6€/ έτος και έπειτα αγοράστε την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρετε! Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.