ΖΩΔΙΑ

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης μικρής διάρκειας (6 μηνών) σπό τη Γεωργία Σταύρου


Γεωργία Σταύρου

7 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης μικρής διάρκειας (6 μηνών) σπό τη Γεωργία Σταύρου

Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή μας

Οι ενεργειακές εκπομπές των πλανητών επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του Ηλίου. Αυτό είναι κάτι πραγματικό και είναι το ένα άκρο.
Οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις δονήσεις, όπως τα φυτά π.χ. τα οποία είναι ευαίσθητα στις κινήσεις του Ηλίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορούμε να αναφέρουμε παραδείγματα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και το σώμα του. Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά με τις ίδιες αρχές. Είναι μέρος της σχέσης μας με τη φύση.

Το άλλο άκρο είναι συμβολικό και είναι το γεγονός πώς οι πλανήτες αντανακλούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε γεννιέται την συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι ένας άνθρωπος, είτε είναι μία ιδέα, είτε μία εταιρία, είτε ένας γάμος.

Αυτά τα δυο άκρα δεν προκαλούν το ένα το άλλο, αλλά αντανακλούν το ένα το άλλο.
Αυτό σημαίνει πως μέσω της Αστρολογίας αντανακλάται η προσωπική και μέρος της συλλογικής μας συνείδησης. Αντανακλάται, δεν προκαλείται, όπως πολλοί πιστεύουν και σε αυτό το σημείο υπάρχει παραποίηση της έννοιας της Αστρολογίας.

Σε τι μας βοηθά η αστρολογία

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι πλανήτες συμβολίζουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ψυχής, αντανακλούν τις συμπεριφορές, τις τάσεις και τις συνήθειες που έχουμε.

Τα ζώδια περιγράφουν το πώς οι πλανήτες εκφράζουν τις αρχές τους, πώς χρωματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, ενώ τα σπίτια (οι οίκοι) συμβολίζουν τον κόσμο που ζούμε μέσα, τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα τα οποία αλληλεπιδρούν με μας. Η αστρολογία είναι το εργαλείο που μας βοηθά να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι έννοιες που αποδίδουμε ο καθένας ξεχωριστά, είτε από συνειδητές είτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις. Λέγοντας ασυνείδητες εννοούμε τις πεποιθήσεις οι οποίες κυρίως είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων των γονιών μας.

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης μικρής διάρκειας (διάρκεια 6 μηνών) – Ψευδώνυμο Ερμής

Κύρια χαρακτηριστικά του επόμενου 6μήνου.

Τα κύρια μοτίβα του επόμενου εξαμήνου κινητοποιούνται σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς και ευκαιρίες που θα δοθούν για αλλαγές που αφορούν είτε την κατοικία σα,ς είτε αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή, με σκοπό την ανανέωση.

Κοινωνικές και επαγγελματικές ευκαιρίες και προκλήσεις.

Κύριε Ερμή, σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, ήδη βρίσκεστε σε μια φάση η οποία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και ενδέχεται να υπάρχουν προκλήσεις κυρίως στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί, ανεξάρτητα την θέση και την φύση της συνεργασίας σας. Θα πρέπει να είστε σίγουρος ότι αυτό που λέτε είναι σαφές και γίνεται κατανοητό από τους άλλους και το αντίθετο. Η παρανόηση μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές και κινήσεις. Γενικότερα φαίνεται στον γενέθλιο χάρτη σας μια τάση παραπλάνησης σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα συνεργασιών, και είναι σίγουρο ότι το έχετε ήδη βιώσει στην ζωή σας, οπότε καλύτερα να είστε σε εγρήγορση όλο το παραπάνω διάστημα.

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος θεωρούνται πολύ καλοί μήνες και ευεργετικοί με κέντρο το ωροσκόπιο σας. Νέες ιδέες έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον κυρίως από ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν στον χώρο σας, αλλά δεν συνεργάζεστε απαραίτητα στην δική σας εργασία και σας ξυπνούν την ανάγκη σας για καινοτομία. Ειδικά τις ημέρες 4 έως 7 Φεβρουαρίου, 24 έως 26 Φεβρουαρίου και 11 έως 13 Μαρτίου μπορείτε να προβείτε σε επαγγελματικά ραντεβού και επεκτατικές συμφωνίες με κέντρο το εγχείρημά σας. Μεταξύ 11 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου, μπορείτε να κάνετε συναντήσεις και να αναπτύξετε ιδέες προς μια κατεύθυνση αλλά για τελικές αποφάσεις θα περιμένετε μέχρι τις 11 Μαρτίου και μετά.

Η επόμενη περίοδος που ακολουθεί μέχρι αρχές καλοκαιριού, σας βρίσκει σε ιδιαίτερη φόρμα, καλή υγεία και αίσθηση ευεξίας, αν και υπάρχει η τάση να αυξήσετε το βάρος σας, εάν δεν είστε προσεκτικός. Ίσως θα πρέπει εκείνη την περίοδο να προσθέσετε, ή να αυξήσετε την σωματική δραστηριότητα με επιπλέον άσκηση. Ωστόσο, θα είναι μια περίοδος η οποία μπορείτε πραγματικά να αρχίσετε να βλέπετε ανταμοιβή των κόπων σας. Ιδιαίτερα το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 11 Μαΐου είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για βελτιώσεις και επιπλέον κινήσεις σχετικά με αυτό που σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε.

Η Εσωτερική ενέργεια ενεργοποιείται.

Το δημιουργικό δυναμικό είναι μεγάλο και θα μπορείτε παράλληλα με δουλειά και κόπο να πετύχετε ευκολότερα κάτι το οποίο μια άλλη στιγμή θα χρειαζόταν μεγαλύτερη ενέργεια από εσάς. Η αυτοπεποίθηση σας και η γενέθλια τάση σας να προσπαθείτε να στηριχτείτε στα θετικά σημεία που υπάρχουν γύρω σας την παρούσα στιγμή, σας βοηθά και έλκετε αντίστοιχες δυναμικές, είτε από την εργασία σας μέσω επιτεύξεων, είτε από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε σε αυτό το εγχείρημα. Το ίδιο όμως χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με τον έντονο σας ενθουσιασμό θα μπορούσε να σας αποδυναμώσει, εάν δεν δείτε άμεσα αποτελέσματα σε κάτι που επενδύετε ενέργεια. Αυτή είναι μια γενέθλια δυναμική η οποία σας φέρνει αντιμέτωπο συχνά με συναισθήματα απογοήτευσης, εάν εξωτερικά γεγονότα ή ο αστάθμιστος παράγοντας φέρουν εμπόδια στην πορεία σας. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείτε να το δουλέψετε και να το βελτιώσετε ώστε να είναι περισσότερο αποτελεσματικό, κατά την διάρκεια της ζωής σας.

Ανανέωση στην προσωπική σας ζωή.

Βρίσκεστε σε μια διαδικασία δημιουργικών αλλαγών στο τομέα των σχέσεων και την προσωπική σας ζωή, ανανεώνοντας τον αέρα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι πλανητικές διελεύσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου μπορεί να φέρουν μια νέα σχέση στην ζωή σας, ή να σας βοηθήσει να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο σε μια ήδη υπάρχουσα. Η ανάγκη να εργαστείτε παραγωγικά και ουσιαστικά σε αυτόν τον τομέα σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε ακόμη και να αλλάξετε το μοτίβο διαβίωσης που έχετε μέχρι τώρα στην ζωή σας. Αρκετοί πλανητικοί συνδυασμοί σας σπρώχνουν προς μια μετακόμιση, ή μια άλλη ενέργεια, όπως μια ανακαίνιση, στην ήδη υπάρχουσα κατοικία σας, δημιουργώντας μια εικόνα περισσότερο συντροφική και αυτό θα είναι ενεργειακά δυνατό για τους επόμενους δύο μήνες, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αλλαγές δεν μπορούν να λάβουν χώρα και μετά το πέρας των δύο μηνών από σήμερα, ωστόσο οι αποφάσεις και το μεγάλο μέρος της οργάνωσης θα γίνει μέσα σε αυτό το δίμηνο.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε τον προσωποποιημένο αστρολογικό χάρτη μικρής διάρκειας κάντε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits με 6€/ έτος και έπειτα αγοράστε την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρετε! Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.