ΖΩΔΙΑ

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης παιδικού ωροσκοπίου από τη Γεωργία Σταύρου


Γεωργία Σταύρου

7 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης παιδικού ωροσκοπίου από τη Γεωργία Σταύρου

Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή μας

Οι ενεργειακές εκπομπές των πλανητών επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του Ηλίου. Αυτό είναι κάτι πραγματικό και είναι το ένα άκρο.
Οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις δονήσεις, όπως τα φυτά π.χ. τα οποία είναι ευαίσθητα στις κινήσεις του Ηλίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορούμε να αναφέρουμε παραδείγματα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και το σώμα του. Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά με τις ίδιες αρχές. Είναι μέρος της σχέσης μας με τη φύση. Το άλλο άκρο είναι συμβολικό και είναι το γεγονός πώς οι πλανήτες αντανακλούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε γεννιέται την συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι ένας άνθρωπος, είτε είναι μία ιδέα, είτε μία εταιρία, είτε ένας γάμος.

Αυτά τα δυο άκρα δεν προκαλούν το ένα το άλλο, αλλά αντανακλούν το ένα το άλλο.
Αυτό σημαίνει πως μέσω της Αστρολογίας αντανακλάται η προσωπική και μέρος της συλλογικής μας συνείδησης. Αντανακλάται, δεν προκαλείται, όπως πολλοί πιστεύουν και σε αυτό το σημείο υπάρχει παραποίηση της έννοιας της Αστρολογίας.

Σε τι μας βοηθά η αστρολογία

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι πλανήτες συμβολίζουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ψυχής, αντανακλούν τις συμπεριφορές, τις τάσεις και τις συνήθειες που έχουμε.

Τα ζώδια περιγράφουν το πώς οι πλανήτες εκφράζουν τις αρχές τους, πώς χρωματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, ενώ τα σπίτια (οι οίκοι) συμβολίζουν τον κόσμο που ζούμε μέσα, τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα τα οποία αλληλεπιδρούν με μας.

Η αστρολογία είναι το εργαλείο που μας βοηθά να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι έννοιες που αποδίδουμε ο καθένας ξεχωριστά, είτε από συνειδητές είτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις. Λέγοντας ασυνείδητες εννοούμε τις πεποιθήσεις οι οποίες κυρίως είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων των γονιών μας.

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης παιδικού ωροσκοπίου - Ψευδώνυμο Μάριος

Ο Ψυχολογικός τύπος του Μάριου και οι ιδιαιτερότητές του.

Ο Μάριος θα δώσει από νωρίς την εντύπωση ότι είναι πολύ πρακτικός με πολύ ισχυρή φαντασία και προσωπικότητα καθώς μεγαλώνει. Υπάρχει η τάση να έχει μια ιδιαίτερη ταχύτητα στην εκμάθηση πρακτικών θεμάτων την ίδια στιγμή που η ένταση και η ενέργεια του θα μπορούσε να εκφραστεί μέσω ενός σπορ λόγω και της ιδιαίτερης ευλυγισίας που τον χαρακτηρίζει.

Ο Μάριος είναι ακόμη παιδί, οπότε χρειάζεται τον χρόνο και την ελευθερία να παίζει, βοηθώντας τον με αυτόν τον τρόπο να πειραματιστεί, να αναπτυχθεί με ευπροσάρμοστο τρόπο με το περιβάλλον γύρω του. Ένα χόμπι από το νεαρό της ηλικίας του θα είναι απαραίτητο γιατί θα του παρέχει ελευθερία και ένα κανάλι να αποφορτιστεί δημιουργικά. Εάν δείξει ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον σε μια δραστηριότητα, να είναι σίγουροι οι γονείς του πως το έχει σκεφτεί και ακόμη και εάν αλλάξει γνώμη κατά την διάρκεια, καλό θα ήταν να είναι υποστηρικτικοί και ανεκτικοί.
Ταλέντα και πεδία ανάπτυξης του Μάριου
Ο αστρολογικός χάρτης του Μάριου δείχνει πως έχει ιδιαίτερο ταλέντο σε ότι έχει έντονη νοητική διαδικασία, πρακτικότητα αλλά και εξερεύνηση. Έχει ένα ζωντανό και περίεργο μυαλό και φαίνεται αστρολογικά πως ενθαρρύνεται μέσα από την οικογένεια του να κερδίσει εκτίμηση και αγάπη μέσα από τις δράσεις του ως πολύτιμες αξίες για την ζωή του.

Οι ξαφνικές αλλαγές δεν ανήκουν στην σφαίρα της ιδιοσυγκρασίας του Μάριου, παρόλο που έχει την τάση να βρίσκει δημιουργικές διεξόδους και εμπνεύσεις μέσα από τα ξαφνικά γεγονότα που θα έρχονται στην ζωή του. Η γενέθλια του τάση είναι να ανταποκριθεί με ευφυή τρόπο και με υπομονή στις υλικές απαιτήσεις της ζωής, αποδεχόμενος την σύγκρουση του εξωτερικού κόσμου με τον εσωτερικό δικό του, μαθαίνοντας να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις αυτής της σύγκρουσης.

Σχέση με γονείς και το συναισθηματικό του σενάριο.

Η οικογένεια γύρω του θα μπορούσε να λειτουργήσει υποστηρικτικά ενθαρρύνοντας τον να εκφραστεί ελεύθερα και δημιουργικά.

Ωστόσο θα πρέπει να έχει έναν κοινό στόχο εξ’ αρχής και να είναι και οι δύο γονείς προς την ίδια κατεύθυνση, γιατί ο Μάριος έχει την τάση να αποπροσανατολίζεται εάν ακούει διαφορετικές αντικρουόμενες απόψεις πάνω σε ένα θέμα, από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται, δηλαδή τους γονείς του.

Η σχέση των γονιών του έχει μια βαθιά αντανάκλαση στον ψυχισμό του. Το συναισθηματικό του σενάριο και οι ενδοβολές του δείχνουν πως θαυμάζει πολύ την μαμά του ως αγωνίστρια και την θεωρεί έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει το καλύτερο για την οικογένεια της. Για τον Μάριο είναι μια γυναίκα που δίνεται ολοκληρωτικά σε έναν σκοπό, ακόμη και εάν αυτός ο σκοπός δεν είναι πάντα κατανοητός από τους άλλους ανθρώπους στο οικείο του περιβάλλον. Ο Μάριος βιώνει την μαμά του ως έναν άνθρωπο ευγενικό και διαθέσιμο να στηρίξει όχι μόνο εκείνον αλλά οποιονδήποτε το έχει ανάγκη. Ταυτόχρονα αισθάνεται πως η μαμά του έχει κάνει πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που θα μπορούσε να κάνει στην ζωή της, αναλόγως τις ικανότητες που έχει.

Βάσει του συναισθηματικού του σεναρίου, ο Μάριος βιώνει τον μπαμπά του ως τον κύριο του σπιτιού. Έναν άντρα ο οποίος έχει το σθένος και την δύναμη να στηρίξει την οικογένειά του έμπρακτα μέσα από δράσεις οι οποίες φαίνονται με αμεσότητα. Ωστόσο παρόλο την δυναμική και στιβαρότητά του, δεν τον βιώνει πολύ ανοιχτόμυαλο και ευέλικτο, με την έννοια ότι ο μπαμπάς του ακολουθεί κυρίως τον δρόμο που πιστεύει ο ίδιος πως είναι ο σωστός και ιδανικός, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του, όχι τόσο τις ανάγκες, όσο την διαφορετικότητα της μαμάς του και του ιδίου.

Προοπτικές εξέλιξης.

Στο ωροσκόπιο του Μάριου φαίνεται πως η τάση να ασχοληθεί με δραστηριότητες οι οποίες έχουν δομή αλλά αφήνουν το μυαλό ελεύθερο να κινηθεί ευέλικτα και επεκτατικά θα είναι έντονη.
Ακόμη και εάν στην αρχή φαίνεται ανήσυχος ή ασυμβίβαστος μαθητής, η επιθυμία του να μάθει – συνειδητά ή ασυνείδητα – θα στηρίξει τις προσπάθειες του καθώς μεγαλώνει και κινείται στον ευρύτερο κόσμο.

Η ικανότητά του να αντιμετωπίζει τη ζωή ρεαλιστικά θα αποκαλύψει την πραγματική της δύναμη μόλις μεγαλώσει, βοηθώντας τον να κρατήσει τα πόδια του στο έδαφος. Η αναζήτησή του για κατανόηση είναι επομένως πιθανό να επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στη γνώση που θα είναι χρήσιμη και μπορεί να εφαρμοστεί στην καθημερινή του ζωή. Μια καλή και περιεκτική εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα δικαιολογήσει κάθε επιπλέον προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν οι γονείς για να την παράσχουν. Η γνώση για τον Μάριο δεν είναι απλώς ένα μέσο για να φτάσει κάπου (έναν καλό μισθό, μια σημαντική δουλειά), αλλά ένα θέμα ομορφιάς και έμπνευσης από μόνος του, ειδικά εάν τον βοηθά παράλληλα να ξεδιαλύνει την εικόνα του άμεσου κόσμου γύρω του.

Συμβουλή προς γονείς.

Εάν υπάρχει ένα μόνο πράγμα που οι γονείς μπορούν να κάνουν για τον Μάριο, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να του στερείται η ελεύθερη ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών. Δεν είναι μόνο σημαντική η πρώιμη εκπαίδευσή του, αλλά και ένα οικογενειακό περιβάλλον ανοιχτόμυαλο, ανεκτικό που τον ενθαρρύνει να γνωρίσει τον κόσμο γύρω του.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε προσωποποιημένο παιδικό ωροσκόπιο κάντε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits με 6€/ έτος και έπειτα αγοράστε την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρετε! Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.