ΖΩΔΙΑ

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης συναστρίας δύο ωροσκοπίων


Γεωργία Σταύρου

8 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης συναστρίας δύο ωροσκοπίων

Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή μας

Οι ενεργειακές εκπομπές των πλανητών επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του Ηλίου. Αυτό είναι κάτι πραγματικό και είναι το ένα άκρο.

Οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις δονήσεις, όπως τα φυτά π.χ. τα οποία είναι ευαίσθητα στις κινήσεις του Ηλίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορούμε να αναφέρουμε παραδείγματα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και το σώμα του. Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά με τις ίδιες αρχές. Είναι μέρος της σχέσης μας με τη φύση.
Το άλλο άκρο είναι συμβολικό και είναι το γεγονός πώς οι πλανήτες αντανακλούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε γεννιέται την συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι ένας άνθρωπος, είτε είναι μία ιδέα, είτε μία εταιρία, είτε ένας γάμος. Αυτά τα δυο άκρα δεν προκαλούν το ένα το άλλο, αλλά αντανακλούν το ένα το άλλο. Αυτό σημαίνει πως μέσω της Αστρολογίας αντανακλάται η προσωπική και μέρος της συλλογικής μας συνείδησης. Αντανακλάται, δεν προκαλείται, όπως πολλοί πιστεύουν και σε αυτό το σημείο υπάρχει παραποίηση της έννοιας της Αστρολογίας.

Σε τι μας βοηθά η αστρολογία

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι πλανήτες συμβολίζουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ψυχής, αντανακλούν τις συμπεριφορές, τις τάσεις και τις συνήθειες που έχουμε. Τα ζώδια περιγράφουν το πώς οι πλανήτες εκφράζουν τις αρχές τους, πώς χρωματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, ενώ τα σπίτια (οι οίκοι) συμβολίζουν τον κόσμο που ζούμε μέσα, τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα τα οποία αλληλεπιδρούν με μας. Η αστρολογία είναι το εργαλείο που μας βοηθά να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι έννοιες που αποδίδουμε ο καθένας ξεχωριστά, είτε από συνειδητές είτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις. Λέγοντας ασυνείδητες εννοούμε τις πεποιθήσεις οι οποίες κυρίως είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων των γονιών μας.

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης συναστρίας δύο ωροσκοπίων - Ψευδώνυμα Θησέας & Αριάδνη

Τί σας φέρνει κοντά.

Κυρία Αριάδνη, η συναστρία σας με τον Θησέα έχει πολλά θετικά στοιχεία και πραγματικά αυτή η σχέση θα μπορούσε να προχωρήσει στον χρόνο εάν της το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ευνοϊκοί ενεργειακοί συνδυασμοί στα ωροσκόπια σας δείχνουν πως μπορεί να αναπτυχθεί μια στενή προσωπική σχέση είτε πρόκειται για μια στενή φιλία ή σχέση αγάπης. Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία που κουμπώνουν μεταξύ τους και έχετε την ικανότητα να μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές. Υπάρχει συγκίνηση, ένταση και οικειότητα μεταξύ σας. Προφανώς αυτοί είναι και οι λόγοι που έφεραν κοντά τον έναν στον άλλον.

Η δυναμική της σχέσης.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες δυναμικές μεταξύ σας. Μπορεί να αισθάνεστε πως είστε υποχρεωμένη να του δίνεται την στήριξη σας, την συμβουλή σας, τον ρόλο της “μαμάς” κάποιες φορές και ίσως να αισθάνεται ο Θησέας ένα είδος πίεσης ή ελέγχου ακόμη και αν δεν είναι πάντα απόλυτα αντικειμενική. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να μην σας αποθάρρυναν αλλά τώρα υπάρχει η ανάγκη για περισσότερη κατανόηση και ανάγκη να δοθεί ο απαιτούμενος χώρος ελεύθερος για σκέψη και από τους δυο σας.

Εμπόδια στην εξέλιξη της σχέσης.

Οι πλανητικές διελεύσεις συνδυαστικά και στα δύο ωροσκόπια δείχνουν πως είναι χρόνος δοκιμών και θα χρειαστεί να έρθετε και δύο αντιμέτωποι με επιπλέον ευθύνες που πιθανά να σας βαρύνουν και να σας απομακρύνουν. Η αίσθηση είναι σαν να υποβάλλεστε σε δοκιμασία αντοχής προσπαθώντας να διατηρήσετε τις ισορροπίες και χρειάζεται ενήλικη στάση και υποχώρηση εκεί που βλέπετε εμπόδιο μπροστά σας.

Τρόποι αντιμετώπισης.

Ανεξάρτητα πόσο σκληρά προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες, θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Η ευελιξία θα είναι το κλειδί αν θέλετε να κρατήσετε αυτή την σχέση όσο μπορείτε ενεργή. Η επικοινωνία μπορεί να δυσκολέψει και θα χρειαστεί να δείξετε κατανόηση κρατώντας ανοιχτό το μυαλό σας. Οποιαδήποτε αναπροσαρμογή από μέρους σας θα λειτουργήσει ευνοϊκά εάν ο στόχος σας είναι να την κρατήσετε ενεργή και ενδιαφέρουσα.

Η ψυχολογία του Θησέα στο σήμερα.

Ο Θησέας δείχνει να είναι πολύ κουρασμένος χωρίς την απαιτούμενη ψυχική ενέργεια που ζητούν οι περιστάσεις. Μια προσωπική του δυσκολία ή η προσπάθεια του να πειθαρχήσει σε κάτι, τον αναστατώνει και τον βυθίζει σε σκέψεις. Θέλει να βάλει προτεραιότητες αλλά πράγματα που θέλει να κάνει μοιάζουν να καθυστερούν και αυτό τον φορτίζει συναισθηματικά. Δεν φαίνεται να περνάει μια εύκολη περίοδο και χρειάζεται περισσότερη στήριξη γιατί αυτή την στιγμή βλέπει περισσότερο εμπόδια μπροστά του και χάνει την αισιοδοξία του. Τώρα προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του και να αντιμετωπίσει προκλήσεις που κινητοποιούνται στην ζωή του. Έχει θέληση να κάνει αλλαγές αλλά δεν είναι σίγουρο πως έχει την αντοχή και το σθένος να τις κάνει εάν δεν κάνει πρώτα μια εσωτερική διεργασία με τον ίδιο του τον εαυτό. Οποιαδήποτε διαφωνία μαζί του αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να είναι βοηθητική γιατί δεν ξέρει πως θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην ζωή του.

Η δική σας ψυχολογία στο σήμερα.

Με κέντρο εσάς φαίνεται να περνάτε μια περίοδο που καταστάσεις κινητοποιούνται και θα σας προβληματίζουν έντονα. Νιώθετε ένα είδος απόρριψης και θα χρειαστεί ενδοσκόπηση όσο αφορά τα συναισθήματα που έχουν κινητοποιηθεί. Ωστόσο είστε πολύ πιο δυνατή από ότι φαντάζεστε και αυτή την στιγμή η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να σας βοηθήσει να σταθείτε με σταθερότητα πάνω από τα γεγονότα και να εστιάσετε στα θέματα που εξελίσσονται και σας ανησυχούν.

Τελική συμβουλή.

Γνωρίζετε ποίες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και πρέπει να αναζητήσετε την ασφάλεια στην ζωή σας. Αυτή την στιγμή αυτό που σας ζητείται είναι να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Να ανακαλύψετε και να εκφράσετε τα θέλω σας, να δώσετε σημασία σε ότι αφορά εσάς και τις προτεραιότητες σας. Ο Θησέας χρειάζεται να ολοκληρώσει την φάση της “ενηλικίωσης” και εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να λειτουργείτε υποστηρικτικά. Αφήστε τον να κάνει τα βήματα του. Αν τα καταφέρει σημαίνει πως αξίζει να είναι δίπλα σας, διαφορετικά δεν θα είναι εκείνος κατάλληλος για εσάς.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε την προσωποποιημένη αστρολογική ανάλυση συναστρίας κάντε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits με 6€/ έτος και έπειτα αγοράστε την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρετε! Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.