ΖΩΔΙΑ

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης οικονομικών και επιτυχιών από τη Γεωργία Σταύρου


Γεωργία Σταύρου

14 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης οικονομικών και επιτυχιών από τη Γεωργία Σταύρου

Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή μας

Οι ενεργειακές εκπομπές των πλανητών επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του Ηλίου. Αυτό είναι κάτι πραγματικό και είναι το ένα άκρο.
Οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις δονήσεις, όπως τα φυτά π.χ. τα οποία είναι ευαίσθητα στις κινήσεις του Ηλίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορούμε να αναφέρουμε παραδείγματα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και το σώμα του. Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά με τις ίδιες αρχές.

Είναι μέρος της σχέσης μας με τη φύση.

Το άλλο άκρο είναι συμβολικό και είναι το γεγονός πώς οι πλανήτες αντανακλούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε γεννιέται την συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι ένας άνθρωπος, είτε είναι μία ιδέα, είτε μία εταιρία, είτε ένας γάμος.

Αυτά τα δυο άκρα δεν προκαλούν το ένα το άλλο, αλλά αντανακλούν το ένα το άλλο.
Αυτό σημαίνει πως μέσω της Αστρολογίας αντανακλάται η προσωπική και μέρος της συλλογικής μας συνείδησης. Αντανακλάται, δεν προκαλείται, όπως πολλοί πιστεύουν και σε αυτό το σημείο υπάρχει παραποίηση της έννοιας της Αστρολογίας.

Σε τι μας βοηθά η αστρολογία

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι πλανήτες συμβολίζουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ψυχής, αντανακλούν τις συμπεριφορές, τις τάσεις και τις συνήθειες που έχουμε.

Τα ζώδια περιγράφουν το πώς οι πλανήτες εκφράζουν τις αρχές τους, πώς χρωματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, ενώ τα σπίτια (οι οίκοι) συμβολίζουν τον κόσμο που ζούμε μέσα, τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα τα οποία αλληλεπιδρούν με μας.

Η αστρολογία είναι το εργαλείο που μας βοηθά να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι έννοιες που αποδίδουμε ο καθένας ξεχωριστά, είτε από συνειδητές είτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις. Λέγοντας ασυνείδητες εννοούμε τις πεποιθήσεις οι οποίες κυρίως είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων των γονιών μας.

Παράδειγμα αστρολογικής ανάλυσης οικονομικών & επιτυχιών – Ψευδώνυμο Περσεφόνη

Ποίες είναι οι γενέθλιες τάσεις, τα ταλέντα, οι δεξιότητες σας και πως αυτές συνδέονται με τον οικονομικό τομέα στην ζωή σας.

Κυρία Περσεφόνη, στο ωροσκόπιο σας είναι εμφανές πως έχετε ιδιαίτερα ταλέντα, κυρίως σε θέματα συνεργασιών, και επιδιώκετε μέσα από αυτές, όχι μόνο την προσωπική σας εξέλιξη αλλά και την επιτυχία των ανθρώπων που έχετε κοντά σας. Αυτό είναι κύριο χαρακτηριστικό του προσωπικού σας ωροσκοπίου και ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια σας, χρήσιμο για την επιτυχία σε πολλούς τομείς ανεξάρτητα τον τομέα που εξετάζουμε αυτή την στιγμή.

Η αγάπη για την συνεργασία, την αλληλεγγύη και ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε είναι θα έλεγα δίκαιος. Έχετε μια έμφυτη τάση να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που έρχεστε σε επαφή και να κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους, με μια αγκαλιά μεγάλη και δυνατή η οποία μπορεί να τους καθησυχάσει από οποιαδήποτε έγνοια έχουν εκείνη την στιγμή.

Με αυτόν τον τρόπο, ο άνθρωπος που μοιράζεται με εσάς τις φιλοδοξίες του μπορεί να ακουμπήσει στον ώμο σας, ώστε να τον οδηγήσετε με ασφάλεια στον κοινό προορισμό προς την επιτυχία. Είναι αλήθεια πως έχετε την τάση αυτή, να έρχονται δηλαδή στην ζωή σας άνθρωποι που χρειάζονται την δική σας στήριξη για να μπορούν ν προχωρήσουν επαγγελματικά με επιτυχία.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς και πως παίρνετε ικανοποίηση μέσα από τις οικονομικές απολαβές.

Στο ωροσκόπιο σας είναι ξεκάθαρο πως για εσάς τα χρήματα δεν έχουν την αξία που πολλοί τους δίνουν. Η ανάγκη να νιώθετε ασφάλεια μέσα από την οικονομική ευημερία είναι φυσικά στοιχείο του χαρακτήρα σας αλλά δεν είναι το κύριο μέλημά σας.

Επιζητάτε να έχετε χρήματα για να μπορείτε να καλύπτετε τις βασικές σας ανάγκες αλλά αυτό που πραγματικά φέρνει ικανοποίηση στην καρδιά σας είναι να βλέπετε τους δικούς σας ανθρώπους να είναι καλά και χαμογελαστοί, ακόμη και εάν χρειάζεται να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε πέρα από την αγάπη και την φροντίδα και σε οικονομικό πλαίσιο, είτε το κάνετε άμεσα, είτε με έμμεσο τρόπο.

Προσωπικές ανάγκες και ανάπτυξη.

Η ανάπτυξη στον οικονομικό τομέα έρχεται κυρίως από δράσεις οι οποίες κάνετε και έχουν έναν περισσότερο συλλογικό χαρακτήρα παρά προσωπικό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσατε να έχετε μια προσωπική επιχείρηση ή μια εργασία η οποία αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από εσάς, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι επαρκής για τις προσωπικές σας ανάγκες. Η επιτυχία και η ικανοποίηση μέσα από αυτήν, έρχεται μέσα από ομάδες ανθρώπων στις οποίες ο καθένας έχει έναν ρόλο, αλλά όλοι μαζί μπορείτε να παράγετε έργο. Ιδιοσυγκρασιακά σας ταιριάζει περισσότερο και πραγματικά μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα μέσα από κοινές ενέργειες και κυρίως ένα κοινό όραμα.

Πιθανοί κίνδυνοι αποτυχίας.

Έχετε την γενέθλια τάση να εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σας. Βάσει του συναισθηματικού σας σεναρίου, δεν έρχονται πάντα με τις καλύτερες προδιαγραφές, κάτι που χρειάζεται να το προσέξετε. Η επιφυλακτικότητα ειδικά στην αρχή μιας επαγγελματικής γνωριμίας, ή μιας σχέσης που υπάρχουν οικονομικές δοσοληψίες θα είναι πολύ χρήσιμη ιδιότητα και θα σας δώσει τον χρόνο να εκτιμήσετε πιο σωστά τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σχέσης με τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Είναι το μόνο μελανό σημείο, το οποίο μπορώ να πω για τον χάρτη σας, σε αυτόν τον τομέα που αναλύουμε και που θα μπορούσε να σας αφήσει με ένα αίσθημα ματαίωσης και απογοήτευσης.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε την προσωποποιημένη αστρολογική ανάλυση οικονομικών και επιτυχιών κάντε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits με 6€/ έτος και έπειτα αγοράστε την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρετε! Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.