ΖΩΔΙΑ

29/1: Έντονη η ανάγκη να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Ιανουαρίου 2021

29/1: Έντονη η ανάγκη να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο μετά την Πανσέληνο η Σελήνη ακόμη στον ζώδιο του Λέοντα μας κρατά ακόμη πάνω στην σκηνή. Απέναντι της, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία ενισχύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με θάρρος και πρωτοβουλία ζητώντας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα απόνερα της Πανσελήνου ακόμη ενεργά και σήμερα. Εστιάστε σε μια δημιουργική σκέψη ή εγχείρημα το οποίο θα έχει ταυτόχρονα και κοινωνική απήχηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το σπίτι, η ιδιωτική σας ζωή δίνεται αυτή την στιγμή η ευκαιρία να συνυπάρξουν παραγωγικά με την εργασία και την καριέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οικονομικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με τις κτήσεις γενικότερα αυτή την στιγμή τακτοποιούνται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα απόνερα της Πανσελήνου στο ζώδιο σας είναι ακόμη ενεργά.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σκέψεις σας βασανίζουν αυτή την στιγμή και πιθανά να μην ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε ή τί να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολύ δημιουργικές οι ημέρες που διανύετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κάτι αλλάζει αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία και οι σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσουν σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά σας θέματα και αξίες ενεργοποίησε η χθεσινή Πανσέληνος και τα απόνερα είναι ακόμη έντονα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η χθεσινή Πανσέληνος στο άξονα τον δικό σας με τον Λέοντα ήταν πολύ δυνατή και ακόμη ενεργή και σήμερα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα είναι έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.