ΖΩΔΙΑ

1/5: Σταθείτε στις επιτεύξεις σας, αφήνοντας οτιδήποτε αρνητικό στην άκρη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Απριλίου 2021

1/5: Σταθείτε στις επιτεύξεις σας, αφήνοντας οτιδήποτε αρνητικό στην άκρη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις της με τον Άρη και τον Χείρωνα δημιουργούν έντονη δυναμική ειδικά εάν οι επιθυμίες μας νιώθουμε πως καταπατούνται. Ταυτόχρονα, η θετική της σχέση με τον Ουρανό δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και να υπερασπιστούμε ότι για εμάς είναι σημαντικό και πολύτιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, οικογενειακά θέματα σήμερα είναι ενεργά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η πολυαστρία στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με δύναμη και ενέργεια αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σήμερα ζητά να σταθείτε για μια στιγμή και να αναλογιστείτε τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα είστε περισσότερο με τις σκέψεις σας παρά με οτιδήποτε άλλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας κάνει χαρούμενη/ο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις είναι πολύ δυνατές και μπορείτε να κάνετε παραγωγικά πράγματα τουλάχιστον, λόγω ημέρας, σε νοητικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οικογενειακά θέματα είναι κινητοποιημένα σήμερα και θα πρέπει να βάλετε όλη την μαεστρία και διπλωματία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως διανύετε μια περίοδο όπου οι άλλοι ζητούν πολλά από εσάς διότι γνωρίζουν πως θα τα φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα χρειάζεται να ξεκουραστείτε νοητικά και σωματικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές φορτίζουν με έντονη ενέργεια όχι μόνο εσάς αλλά τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα η επικοινωνία μπορεί να χρειάζεται περισσότερη προσοχή αλλά υπάρχει η εύνοια να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, φίλοι και άνθρωποι που σας αγαπούν είναι κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.