ΖΩΔΙΑ

Aυτά τα 4 ζώδια είναι γεννημένα ηγέτες


The Jennettes

1 Μαΐου 2021

ηγέτες
Το να μπορείς να ηγείσαι μίας ομάδας είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό. Φυσικά, δεν το έχουν όλοι στον κόσμο. Το να είσαι ηγέτης χρειάζεται πολύ θάρρος και αυτά τα 4 ζώδια είναι εκ φύσεως ικανοί ηγέτες, γεγονός που οφείλεται κυρίως στο ότι είναι ατρόμητοι και πάτα ο εαυτός τους χωρίς καμία δικαιολογία. 

Το να μπορείς να ηγείσαι μίας ομάδας είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό. Φυσικά, δεν το έχουν όλοι στον κόσμο. Το να είσαι ηγέτης χρειάζεται πολύ θάρρος και αυτά τα 4 ζώδια είναι εκ φύσεως ικανοί ηγέτες, γεγονός που οφείλεται κυρίως στο ότι είναι ατρόμητοι και πάτα ο εαυτός τους χωρίς καμία δικαιολογία.

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και πρέπει επίσης να είναι πρώτο σε οτιδήποτε άλλο. Και όταν λέμε «πρώτο», εννοούμε το απόλυτα καλύτερο. Αυτό ζώδιο της φωτιάς πάει την ανταγωνιστικότητα σε άλλο επίπεδο. Γνωρίζατε ότι τα θεμελιώδη ζώδια είναι οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου; Ανάμεσα σε αυτά και ο Κριός, που ευδοκιμεί όταν θέτει τάσεις, κάνει τολμηρές δηλώσεις και δέχεται μια σκληρή πρόκληση.

Λέων

Ο Λέων κυβερνάται από τον ήλιο και ο ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντος. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Εκείνοι που γεννιούνται κάτω από αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς ευδοκιμούν όταν μπορούν να εκφραστούν δημιουργικά και με επιδεικτικό τρόπο. Χαρισματικός και διασκεδαστικός, η παιδική του φύση είναι μέρος αυτού που τον κάνει τόσο μαγνητικά γοητευτικό. Κακά τα ψέματα ο Λέων είναι πιο ευτυχισμένος όταν είναι το κέντρο της προσοχής.

Αιγόκερως

Όπως ένα αληθινό βασικό ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως είναι προικισμένος με μυαλό, ρεαλισμό και έναν τύπο αίματος CEO. Θα λέγαμε ότι είναι το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου. Μπορεί κάποιοι να τον παρεξηγήσουν ως κρύο και αδίστακτο, αλλά είναι επειδή έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο. Αυτό το ζώδιο του Κρόνου είναι απίστευτα ανθεκτικό και δεν θα σταματήσει καθόλου μέχρι να επιτύχει τη μακρά λίστα των στόχων του. Γι 'αυτό ακριβώς είναι τόσο παθιασμένο με την καριέρα του και τη φήμη του στον κόσμο. Σίγουρα, ο Αιγόκερως μπορεί να είναι παραπάνω σοβαρός, αλλά είναι επειδή βρίσκεται σε μια πολύ σοβαρή γι’αυτόν αποστολή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα σπάνιο είδος. Συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι αλλά απίστευτα αποδιοργανωτικοί, όσοι γεννιούνται κάτω από αυτό το σταθερό ζώδιο θέλουν μόνο ένα πράγμα: μια επανάσταση. Θα την ξεκινήσουν και θα την τελειώσουν μόνοι τους. Ακούγονται υπέροχο αλλά κυβερνήτης τους, ο Ουρανός, είναι ο πλανήτης του χάους, της εξέγερσης και της απροσδόκητης αλλαγή, πυροδοτεί την έμπνευση σαν την αστραπή, την επαναστατική φύση και την εκκεντρική προσωπικότητά τους. Μιλώντας γι’αυτό, ο Υδροχόος δεν μπορεί παρά να απολαμβάνει να ξεσηκώνει ανθρώπους, ειδικά όταν σχετίζεται με κοινωνικό ή πολιτικό σκοπό. Το ζώδιο αυτό του νερού αγωνίζεται συνεχώς για τα προσωπικά του δικαιώματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.