ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους


The Jennettes

5 Μαΐου 2021

Τα ζώδια που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους

Κάποιοι συμπεριφέρονται λες και είναι ανώτεροι από όλους και σε αυτά τα ζώδια έχει παρατηρηθεί ο αλαζονικός χαρακτήρας τους!

ΛΕΩΝ

Είναι από τους μεγαλύτερους αλαζόνες και εγωκεντρικούς του ζωδιακού κύκλου. Θεωρεί ότι είναι ανώτερος, πιο σημαντικός και γνωρίζει τα πάντα. Θέλει να κάνει το «κομμάτι του» και το καταφέρνει τις περισσότερες των περιπτώσεων, αφού είτε με τη θεατρικότητα είτε με τον ντόρο γύρω από τον εαυτό του, καταφέρνει όλοι να ασχολούνται μαζί του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστός για το πείσμα του, καθώς και για το γεγονός ότι πιστεύει ότι έχει πάντα δίκιο. Η αλήθεια είναι πως ο Ταύρος καμαρώνει για όλα όσα έχει μάθει και προσπαθεί να το τονίσει σε όλους. Στην πραγματικότητα, ο λόγος που το κάνει είναι γιατί ανησυχεί, μήπως δεν του το αναγνωρίσουν οι άλλοι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λατρεύει τις αντιπαραθέσεις, ειδικά όταν αυτές αφορούν σε γνώσεις κι αυτός είναι και ο λόγος που θα αρχίσει να μιλάει ασταμάτητα, παραμένοντας σταθερός σαν βράχος στις απόψεις του. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και θα προτιμούσαν να σταματήσουν κάθε συζήτηση από το να ακούσουν ή να αποδεχτούν την άποψη του άλλου. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.