ΖΩΔΙΑ

O μεγαλύτερος φόβος των ζωδίων


The Jennettes

8 Μαΐου 2021

O μεγαλύτερος φόβος των ζωδίων
Όλοι οι άνθρωποι έχουν φοβίες. Άλλοι ζουν με αυτές και άλλοι κάνουν τα πάντα για να τις ξεπεράσουν.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν φοβίες. Άλλοι ζουν με αυτές και άλλοι κάνουν τα πάντα για να τις ξεπεράσουν.

Κριός

Το μόνο που φοβάται περισσότερο ένας Κριός από το να χάσει μία μάχη είναι να χάσει έναν φίλο στην πορεία. Συχνά δεν το συνειδητοποιούν, αλλά πραγματικά μισούν να χάνουν.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει να είναι άνετος. Απολαμβάνει τα πιο απλά πράγματα: Το καλό φαγητό, τους καλούς φίλους, ένα ζεστό χαλί δίπλα στο τζάκι που δημιουργεί μία όμορφη ατμόσφαιρα. Χρειάζεται οικονομική σταθερότητα για να υποστηρίξει το lifestyle του και αγχώνεται αν νιώσει πως πρέπει να το αλλάξει.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος αλλάζει τις αποφάσεις, τις απόψεις και τις επιλογές του στον εαυτό του ή στους άλλους, όλη τη ώρα. Ο λόγος; Απλά δε θέλει να τις κάνει. Φοβάται να πάρει αποφάσεις, αφού πάντα υπάρχουν οι δύο πλευρές του νομίσματος για εκείνον και είναι εντελώς αντιφατικές μεταξύ τους, οπότε δυσκολεύεται να καταλήξει στο οτιδήποτε.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά αγοραφοβικός και θέλει να μένει εκεί που νιώθει ασφάλεια και κανείς δεν μπορεί να τον πειράξει. Η απομόνωση που δημιουργεί για τον εαυτό του δεν του κάνει καλό και χρειάζεται να κάνει πράγματα που τον φοβίζουν για να καταλάβει την πραγματική έννοια της προσωπικής ελευθερίας.

Λέων

Αν δεν αντέχει ένα πράγμα ο Λέων, είναι να μπαίνει σε ένα δωμάτιο και να μην τον προσέχουν. Θεωρούν πως αν κάτι δεν το δουν και άλλοι, δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο και αυτό περιλαμβάνει και την ίδια τους την ύπαρξη.

Παρθένος

Θυμάστε όταν η Monica από τα Φιλαράκια πάθαινε κρίση όταν κάποιος έριχνε φαγητό στο πάτωμα; Έστω και το παραμικρό δείγμα μη-οργάνωσης στις ζωές τους μπορεί να κάνει έναν Παρθένο να πάθει το ίδιο. Το να έχει τα πάντα οργανωμένα, τον βοηθάει να ελέγχει τα συναισθήματά του.

Ζυγός

Έξυπνοι, συναισθηματικοί και παθιασμένοι άνθρωποι, οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά καλοί ρομαντικοί σύντροφοι. Δεν μπορούν να φανταστούν να περνούν τη ζωή τους μόνοι τους - και το φαντάζονται συνεχώς γιατί τίποτα δεν τους τρομάζει περισσότερο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι κλειστοί και περίπλοκοι άνθρωποι. Είναι πολύ ευαίσθητος, αρκετά ώστε να μην μπορεί να εκφράσει εντελώς τα συναισθήματά του. Η ευαισθησία ενός Σκορπιού είναι πραγματικά παραλυτική. Φοβούνται μήπως οι άλλοι τους αφήσουν ή τρομάζουν στην ιδέα πως μπορεί να χάσουν τον εαυτό τους σε μία σχέση.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια και να ανακαλύπτουν. Γι' αυτό ίσως και τους τρομάζουν οι κλειστοί χώροι ή ίσως το να περιορίζονται από την καθημερινότητα με τρόπο που να μη νιώθουν ελεύθεροι συνεχώς.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι workaholics και σκέφτονται πάντα επιχειρηματικά. Η ικανότητά τους να ανεβαίνουν ψηλά προς την επιτυχία έχει να κάνει με τον φόβο τους να μην αποτύχουν, κι αυτός ο φόβος είναι που τους κάνει να προχωρούν πάντα αργά και σταθερά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι περνούν τη ζωή τους αποφεύγοντας οποιουδήποτε είδους εγκεφαλική παγίδευση. Δε θέλουν να περιοριστούν από δουλειές, σχολεία, νοσοκομεία, γάμους. Γι΄αυτούς είναι πνευματική φυλάκιση και θέλουν να σκέφτονται για τους εαυτούς τους.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες θέλουν να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο όπου δε θα μεγαλώσουν ποτέ. Όχι ότι θα μπορούσαν και να ήθελαν. Είναι πολύ αντιφατικοί - είναι με κάποιο τρόπο γεμάτοι σοφία, χωρίς την παραμικρή ωριμότητα. Επίσης, κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τις ευθύνες του κόσμου.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.