ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που εκδικούνται όταν κάποιος τους πληγώσει


The Jennettes

11 Μαΐου 2021

Τα ζώδια που εκδικούνται όταν κάποιος τους πληγώσει

Mερικά άτομα, όταν κάποιος τους πληγώσει, πιθανότατα να στεναχωρηθούν, να νευριάσουν, αλλά θα το αφήσουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Άλλοι όμως, περνούν στην αντεπίθεση και θα προσπαθήσουν να «πάρουν το αίμα» τους πίσω για ό, τι τους συνέβη.

Δίδυμος

Αν ο Δίδυμος αποφασίσει να πάρει εκδίκηση, θα το κάνει με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ελάχιστη συναισθηματική εμπλοκή. Το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, από τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση και θα μεταμορφωθεί σε ένα στυγνό «εκτελεστή». Ο Δίδυμος είναι ξεκάθαρος και αμετάκλητος στις αποφάσεις του, ενώ κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης.

Ζυγός

ο Ζυγός όχι μόνο δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο, αλλά ανταποδίδει ακαριαία οποιοδήποτε «χτύπημα». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για «πολιτισμένες» αντιδράσεις. 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να πάρει εκδίκηση, τουλάχιστον για προσωπική δικαίωση και ικανοποίηση. Αν τελικά όμως το κάνει, έχει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει ως μέσον την οριστική «διαγραφή» του εν λόγω ατόμου από τη ζωή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.