ΖΩΔΙΑ

17/5: Δώστε χώρο στη χαρά -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Μαΐου 2021

17/5: Δώστε χώρο στη χαρά -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να εστιάσουμε σε συναισθηματικά θέματα και τρόπους με τους οποίους θα λάβουμε συναισθηματική φροντίδα.

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να εστιάσουμε σε συναισθηματικά θέματα και τρόπους με τους οποίους θα λάβουμε συναισθηματική φροντίδα. Από το απόγευμα και μετά η διάθεσή μας αλλάζει δίνοντας τα πλανητικά δρώμενα την ευκαιρία να μπορούμε να πάρουμε χαρά ακόμη και από μικρά καθημερινά πράγματα, αρκεί να ασχοληθούμε με αυτό που ζητά η καρδιά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, πάρτε μαζί σας τα καλύτερα στοιχεία από το παρελθόν και με την δύναμη της θέλησης εστιάστε σε ότι πραγματικά ζητά η καρδιά σας στο σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τις καλύτερες στιγμές τις οποίες έχετε αιχμαλωτίσει στο παρελθόν μπορείτε σήμερα να τις βάλετε σε ένα περισσότερο ώριμο σχεδιασμό και πλαίσιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εμπνεύσεις μπορούν να είναι βοηθητικές κυρίως για πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα αρκεί να πιστέψετε σε αυτά αλλά και στην ικανότητές σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η αλλαγή στάση απέναντι σε ένα ηθικό ζήτημα θα είναι ενδιαφέρουσα ενέργεια σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ισορροπία μπορεί να επέλθει σήμερα βάζοντας τα υπέρ και τα κατά στην ζυγαριά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η δίκαιη στάση απέναντι σε κάτι που κινητοποιείται αυτή την στιγμή σε επαγγελματικό ή κοινωνικό πλαίσιο είναι η καταλληλότερη ενέργεια από μέρους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η εργασία σας θα μπορούσε να σας δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση σήμερα ειδικά μετά το μεσημέρι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καλό θα είναι να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να αφήσετε χρόνο για δημιουργικές ασχολίες ακόμη και εκτός εργασίας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα χρειάζεστε κίνηση και δράση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ειδικά μετά το μεσημέρι μπορεί να μεγεθύνετε μια κατάσταση περισσότερο από ότι της αναλογεί. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό είναι να εστιάσετε σε λεπτομέρειες που όμως θα κάνουν την διαφορά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.