ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια με τα οποία θα κάνετε τα καλύτερα ταξίδια, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

19 Ιουνίου 2021

Τα ζώδια με τα οποία θα κάνετε τα καλύτερα ταξίδια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αν έχετε ταξιδέψει με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, θα ξέρετε ότι δεν ταιριάζετε με όλους το ίδιο καλά. Δεν έχει σημασία πόσο καλοί φίλοι είστε ή πόσο ταιριάζετε σε άλλα πράγματα. Για τον καθένα, υπάρχει ένας συνδυασμός που λειτουργεί καλύτερα, και τα ζώδια παίζουν το ρόλο τους σε αυτό, αφού πρώτα από όλα η αστρολογία αφορά τη συμβατότητα.

Εάν αναρωτιέστε με ποια ζώδια θα κάνετε τις καλύτερες εκδρομές και ταξίδια, σας έχουμε την απάντηση.

Κριός

Οι καλύτεροι σύντροφοι για τα ταξίδια ενός Κριού είναι οι Ιχθύες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι. Καθώς οι Κριοί έχουν περιπετειώδες πνεύμα και θέλουν να κάνουν πολλές δραστηριότητες και να είναι επικεφαλής, οι καλόβολοι Ιχθύες είναι ιδανική παρέα. Από την άλλη, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι, οπότε μπορεί να κάνει ο καθένας το δικό του και να βρεθείτε αργότερα.

Ταύρος

Οι Ταύροι απολαμβάνουν τα όμορφα πράγματα και θέλουν πολυτελείς διακοπές με το καλύτερο δυνατό οικονομικό deal. Ιδανική παρέα για αυτούς είναι ένας Λέων, ένας Αιγόκερως ή ένας Καρκίνος. Οι Ταύροι αγαπούν να κάνουν πλάνα, πράγμα που οι Λέοντες εκτιμούν, ενώ και τα τρία αυτά ζώδια απολαμβάνουν ιδιαιτέρως μια πεντάστερη εξόρμηση.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν το ταξίδι σχεδόν όσο τον προορισμό και δεν θέλουν να εμπλακούν σε αυστηρό πρόγραμμα. Ιδανικοί σύντροφοι για αυτούς είναι οι Λέοντες και οι Ζυγοί. Οι Λέοντες αγαπούν τη διασκέδαση και θα είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι τρελό εμπνεύσει τον Δίδυμο, ενώ οι Ζυγοί ταιριάζουν ιδανικά με το ανάλαφρο και χαλαρό στιλ των Διδύμων.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν αρκετές επιλογές σε ταξιδιωτικούς συντρόφους. Τοξότες, Κριοί, Σκορπιοί και Ιχθύες μπορούν να ταιριάξουν εξαιρετικά με έναν Καρκίνο, ο οποίος θέλει να εξερευνήσει, αλλά θέλει να κάτσει και σπίτι του. Στο κέντρο των ταξιδιωτικών πλάνων ενός Καρκίνου είναι αναμφίβολα το φαγητό. Ο Τοξότης μπορεί να μοιάζει μια παράδοξη επιλογή, όμως οι δυο τους θα απολαύσουν μαζί ένα καλό γεύμα. Οι Κριοί είναι αρκετά ανεξάρτητοι οπότε αν ο Καρκίνος θελήσει να ξεκουραστεί λίγο, θα κάνουν κάτι άλλο και θα βρεθούν μετά.

Λέων

Οι Λέοντες ταξιδεύουν καλύτερα με Ταύρους, Υδροχόους ή Σκορπιούς. Αυτό το ζώδιο εκτιμάει ένα καλά οργανωμένο ταξίδι γεμάτο με καλό φαγητό, ποτό και χορό. Οι Λέοντες απολαμβάνουν πολυτελείς δραστηριότητες και αυτά τα τρία ζώδια βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Παρθένος

Οι Παρθένοι πρέπει να ψάξουν στους Σκορπιούς, τους Διδύμους ή τους Υδροχόους φίλους τους για να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους. Οι Παρθένοι εκτιμούν μια λίστα με βασικά πράγματα που θέλουν να δουν, αλλά δεν θέλουν να εμπλακούν απαραίτητα σε κάποιο αυστηρό πρόγραμμα. Στο τέλος της ημέρας θέλουν να αράξουν και να κάνουν Insta stories και αυτά τα τρία ζώδια με την ανεπτυγμένη διαίσθηση χρειάζονται επίσης λίγη ξεκούραση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί απολαμβάνουν τις περιπέτειες, για αυτό ταξιδεύουν καλύτερα με Διδύμους, Υδροχόους ή Λέοντες. Και τα τρία αυτά ζώδια είναι διαβόητες κοινωνικές πεταλουδίτσες, πράγμα που δένει υπέροχα με την ανεξάντλητη ενέργεια του Ζυγού και την ανάγκη του για αδιάκοπη διασκέδαση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί προτιμούν συνήθως να ταξιδεύουν σε μικρές παρέες με τους πιο κοντινούς τους φίλους. Συναισθηματικά ζώδια όπως οι Καρκίνοι και οι Ταύροι κάνουν την καλύτερη ταξιδιωτική παρέα για τους Σκορπιούς, καθώς και τα τρία ζώδια απολαμβάνουν σχεδιασμένες δραστηριότητες αλλά και λίγο ελεύθερο χρόνο όπου μπορούν να κάνουν μια ποιοτική και ουσιαστική συζήτηση, ή να γελάσουν μαζί δίπλα στην πισίνα.

Τοξότης

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες συνταξιδιώτες είναι η καλύτερη επιλογή για έναν Τοξότη. Οι Τοξότες θέλουν να ανακαλύψουν μόνοι τους έναν προορισμό, κι όχι να δεσμευτούν σε ένα έτοιμο πρόγραμμα. Η ευελιξία και η υπομονή είναι τα πιο απαραίτητα στοιχεία για να ταξιδέψει κανείς με έναν Τοξότη, και αυτοί οι τρεις τα έχουν και τα δύο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλουν να ταξιδεύουν με πρόγραμμα. Αυτά τα ζώδια θα τα βρείτε σε ειδικές ξεναγήσεις και σπάνιες εκθέσεις, ή σε κάποια exclusive περιπέτεια. Δεδομένης της αγάπης τους για την ιστορία και το περιπετειώδες πνεύμα τους, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Κριοί είναι οι καλύτεροι πιθανοί συνταξιδιώτες για αυτούς.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους, διακοπές σημαίνει περιπέτειες και γνωριμίες. Mε το τολμηρό πνεύμα τους ταιριάζουν οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Λέοντες. Οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι θα γνωρίζουν κόσμο και θα κάνουν καινούριες παρέες, ενώ οι Λέοντες είναι αυτοί που μπορούν να ανταποκριθούν στην ενέργειά τους. Οι Τοξότες είναι ευέλικτοι και θέλουν να εξερευνήσουν, οπότε ταιριάζουν καταπληκτικά με τους Υδροχόους.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες απολαμβάνουν τις διακοπές αν τους δίνουν την αίσθηση της απόδρασης από τον κόσμο. Εκτιμούν τις χαλαρωτικές δραστηριότητες και "ξυπνάνε" μόλις πέσει ο ήλιος. Για αυτόν το λόγο, οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί και οι Παρθένοι είναι ιδανικοί συνταξιδιώτες. Οι Ζυγοί και οι Ιχθύς θα απολαύσουν μαζί πολυτέλειες. Οι Σκορπιοί είναι η ιδανική παρέα αφού τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να αδράξουν τη νύχτα μαζί. Οι Παρθένοι συντονίζονται καλύτερα με την ανθρωπιστική πλευρά των Ιχθύων και μπορούν να απολαύσουν μαζί λίγο εθελοντισμό στις διακοπές τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.