ΖΩΔΙΑ

29/7: Όλα μπαίνουν στη σωστή τους θέση-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Ιουλίου 2021

29/7: Όλα μπαίνουν στη σωστή τους θέση-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Απόψε τα βράδυ ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας βοηθήσει να επιδιώξουμε τις προσωπικές μας επιθυμίες με πρακτικό και μεθοδικό τρόπο και να σταθούμε σε εκείνες τις λεπτομέρειες οι οποίες θα κάνουν την διαφορά στην τελειοποίηση της εργασίας που έχουμε αναλάβει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, ο Άρης στην Παρθένο θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με την εργασία και την καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά σε θέματα καρδιάς και δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στην Παρθένο δεν υπόσχεται μια περίοδο ηρεμίας και γαλήνης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα, το σπίτι ή την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μετακινήσεις για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους φέρνει ο Άρης στην Παρθένο για εσάς μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η θέση του Άρη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου εστιάζει σε πολύ πρακτικά θέματα και καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας φέρνει μαζί ενέργεια η οποία θα σας βοηθήσει κυρίως σε προσωπικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η θέση του Άρη στην Παρθένο δεν υπόσχεται μια ήρεμη περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αρκετά οφέλη φέρνει μαζί του ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για εσάς και σχετίζονται κυρίως με τον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών ο Άρης στην Παρθένο έχει άλλα σχέδια για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια ευεργετική περίοδος ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς που σχετίζονται με το παρόν αλλά και το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Άρη στην Παρθένο φέρνει πολύ προσωπικά σας ζητήματα στην επιφάνεια καθώς και οικονομικά θέματα τα οποία θέλουν τακτοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στην Παρθένο απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με άλλους ανθρώπους, φίλους, προσωπικές συνδέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.