ΖΩΔΙΑ

10/9: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Σεπτεμβρίου 2021

10/9: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
10/9: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη αποχωρίζεται αύριο το ζώδιο του Ζυγού αφήνοντας πίσω τις λεπτές αποχρώσεις και τους διπλωματικούς ελιγμούς. Η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό μας δίνει μια γεύση για το τί θα ακολουθήσει και κυρίως μας δείχνει με ποίον τρόπο θα πρέπει να εκτιμούμε τα πράγματα και τις καταστάσεις αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο συνδυασμός της Αφροδίτης στην τελευταία μοίρα του Ζυγού και της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθά σήμερα να κατανοήσετε σε βάθος ζητήματα που σχετίζονται με την σταθερότητα και την ασφάλεια που θέλετε να έχετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αλλαγές έρχονται σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών για εσάς το επόμενο διάστημα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να βάλετε σταθερές βάσεις για ένα εγχείρημα που σχετίζεται άμεσα με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία θα είναι το κύριο μέλημά σας το επόμενο διάστημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα σας σπρώχνει προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής ενεργοποιεί η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα δίνοντας μια ιδέα για το τί θα ακολουθήσει μπαίνοντας από αύριο και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ζητάτε αληθινή επικοινωνία και επαφή με τους ανθρώπους δίπλα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί η Αφροδίτη να αποχωρίζεται το ζώδιο σας αλλά δεν παίρνει μαζί ίχνος από την λάμψη και την φινέτσα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, από αύριο τα σπουδαία με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σας αλλά και σήμερα ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία σχετίζονται άμεσα με την εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις ακόμη και αδυναμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα κοινωνικό άνοιγμα ετοιμάζεται να γίνει αυτή τη στιγμή ακόμη και αν δεν είναι απόλυτα ευδιάκριτο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θέματα που σχετίζονται γενικότερα με την εικόνα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, απελευθερώνεστε σιγά σιγά από κάτι το οποίο πέφτει βαρύ στους ώμους σας ή οι δυσκολίες σας είχαν απογοητεύσει.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.