ΖΩΔΙΑ

13/9: Μην ξεχνάτε πως κάποια παραμύθια έχουν και δράκους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Σεπτεμβρίου 2021

13/9: Μην ξεχνάτε πως κάποια παραμύθια έχουν και δράκους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
13/9: Μην ξεχνάτε πως κάποια παραμύθια έχουν και δράκους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αναπτερώνει το ηθικό μας αλλά η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα – η οποία κορυφώνεται αύριο- μπορεί να θολώσει το τοπίο γύρω μας. Η θετική μας στάση θα είναι αρωγός αλλά χρειάζεται προσοχή σε όποιες δράσεις κάνουμε λόγω υπεραισιοδοξίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας ωθεί να ονειρευτείτε αλλά με την δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να μην στηριχτείτε σε αντικειμενικές βάσεις και να απογοητευτείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολύ δημιουργική ημέρα αν αποφασίσετε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει θέματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο και εσείς ειδικά σήμερα και αύριο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας ταξιδέψει σε δημιουργικές οδούς και να νιώσετε χαρά από τις προσδοκίες που δημιουργούνται. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάποιο θέμα που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί και εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας και ο Ποσειδώνας απέναντι σήμερα και αύριο μπορεί να θολώσουν το τοπίο γύρω σας ή να μην μπορείτε με ευκολία να διακρίνετε ποίο είναι το σωστό να κάνετε ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε την τάση να μείνετε με τις σκέψεις σας και είναι καλή κίνηση αν αποφασίσετε να το κάνετε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, όπως είπαμε και χτες, είναι τόσο ενεργά θετική προς εσάς που δύσκολο κάποια άλλη πλανητική δυναμική να σας χαλάσει το “όνειρο”. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό σας και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι καλή αλλά θα πρέπει να έχετε τα φώτα της ομίχλης αναμμένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα και αύριο καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις με συγγενείς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας και ο Ήλιος απέναντι σήμερα και αύριο μπορεί να σας μεταφέρουν σε ονειρικούς δρόμους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.