ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια εξηγούν: Ο λόγος που δεν απαντάει στα μηνύματά σας


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια εξηγούν: Ο λόγος που δεν απαντάει στα μηνύματά σας

Πόσες φορές έχετε στείλει μήνυμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και η επικοινωνία μεταξύ σας έμεινε στο «διαβάστηκε»; 

Οι λόγοι που μπορεί να μην σας απαντήσει ποτέ το άτομο, του οποίου το όνομα αγωνιάτε να δείτε στην οθόνη του κινητού σας, μπορεί να είναι πολλοί και λίγο ανεξήγητοι, σύμφωνα με τα άστρα.

Ας δούμε γιατί το καθένα από τα παρακάτω ζώδια μπορεί να αγνοεί επιδεικτικά τα μηνύματα που του στέλνετε!

Κριός

Μπορεί να σας φανεί ως δικαιολογία αλλά οι Κριοί πολλές φορές πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να απαντήσουν στα μηνύματά σας ακόμη και αν στο τέλος της πρότασής σας έχετε βάλει ερωτηματικό!

Ταύρος

Εάν έχετε στη ζωή σας έναν Ταύρο, πρέπει να ξέρετε πως ο λόγος που σας αγνοεί απροκάλυπτα, είναι επειδή ακόμη σκέφτεται τι να σας απαντήσει. 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ επικοινωνιακοί για να αφήσουν αναπάντητο ένα μήνυμά σας, αλλά εάν έχετε θέσει σε αυτό το ζώδιο την ερώτηση: «τι τρέχει με σένα;», τότε μην περιμένετε εύκολα απάντηση!

Καρκίνος

Ένας τυπικός Καρκίνος αφήνει πολύ χρόνο μέχρι να απαντήσει και η ενοχή πίσω από τη σιωπή του μεγαλώνει χωρίς κάποια ιδιαίτερη εξήγηση.

Λέων

Οι Λέοντες μην περιμένετε να απαντήσουν εύκολα εάν δεν χρειάζονται κάτι από εσάς!

Παρθένος

Το μήνυμά σας για τους Παρθένους βρίσκεται στη λίστα μαζί με άλλα αμέτρητα μηνύματα που έχουν αφήσει αναπάντητα οπότε η σιωπή τους δεν είναι προς απάντησή σας και σίγουρα δεν έχει να κάνει με εσάς.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν απαντάει στα μηνύματά σας επειδή πιστεύει ότι κάτι έχετε μαζί του οπότε προτιμά να κρατάει ήρεμα τα πνεύματα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός να ξέρετε πως αν δεν σας απαντά, είναι επειδή σας δοκιμάζει!

Τοξότης

Εάν ένας Τοξότης δεν σας απαντά, το κάνει για προφανείς λόγους... απλά δεν ενδιαφέρεται!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν θα σας απαντήσει μόνο όταν πιστεύει ότι του ζητάτε μια χάρη που δεν μπορεί να σας κάνει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι ότι δεν θέλει να σας απαντήσει αλλά το κάνει επειδή έχει ξεχάσει πού έχει αφήσει το κινητό του. Είναι τακτική του για να αποσυνδέεται από την τεχνολογία.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς πιστεύει ότι σας έχει απαντήσει σίγουρα ακόμη και αν επιμένετε πως δεν έχετε λάβει καμία απάντησή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.