ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που πρέπει να κυνηγήσεις πολύ για να μπεις στην καρδιά τους


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια που πρέπει να κυνηγήσεις πολύ για να μπεις στην καρδιά τους

Λένε πως όταν θες κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις. Ένας ακόμη μύθος, όπως φαίνεται, αφού πολλές φορές το άτομο που πολιορκείς στενά, δεν πείθεται με τίποτα παρά τις βαθιές εξομολογήσεις σου. 

Κάποιες φορές, το να κάνεις σχέση με ένα άτομο μοιάζει πολύ εύκολη υπόθεση ενώ κάποιες άλλες φαντάζει βουνό. Τα παρακάτω ζώδια είναι πολύ «δύσκολα» στο να αφήσουν τον εαυτό τους να σε αγαπήσει και αμφισβητούν διαρκώς όσα νιώθεις αλλά εάν τελικά καταφέρεις και μπεις στην καρδιά τους, θα είναι μάλλον πάντα εκεί!

Παρθένος

Εάν το άτομο που θέλετε να κάνετε μαζί του σχέση, είναι Παρθένος τότε πρέπει να ξέρετε πως θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας μέχρι να το αποκτήσετε, (εάν το καταφέρετε, φυσικά). Οι Παρθένοι πέρα από το ότι δεν είναι τα πιο εύκολα άτομα για να αγαπήσετε αφού έχουν την τάση να αμφιβάλλουν για τα πάντα, γίνονται υπεραναλυτικοί και συνεχώς χτίζουν ένα τείχος άμυνας γύρω τους που δεν επιτρέπει να μπεις εύκολα στην καρδιά τους. 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που θα σε αγαπήσει ουσιαστικά και σε βάθος αλλά για να καταφέρεις να μπεις στην καρδιά του, πρέπει να περάσεις πρώτα από κάποιες σκληρές δοκιμασίες. Θα τεστάρουν την αντοχή και την υπομονή σου και αν δουν ότι παραιτείσαι εύκολα, τότε δεν έχεις καμία πιθανότητα να τους κερδίσεις εάν ξαναπροσπαθήσεις. Καλύτερα, μην μπεις στον κόπο.

Λέων

Ο Λέων είναι από τη φύση του, ανεξάρτητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η γενναιοδωρία γι' αυτό, αυτό που ζητούν και από εσένα είναι να δείξεις μεγαλειώδη συναισθήματα απέναντί τους. Εάν επιμείνεις και προσπαθήσεις πολύ για να τους κερδίσεις, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.