ΖΩΔΙΑ

Τα πιο ευαίσθητα ζώδια που παίρνουν τα πάντα προσωπικά


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2021

Τα πιο ευαίσθητα ζώδια που παίρνουν τα πάντα προσωπικά

Έχετε γνωρίσει ανθρώπους που παίρνουν προσωπικά τα πάντα; Κυριολεκτικά, τα πάντα. Θεωρούν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους, όλα τους αφορούν και γίνονται με στόχο να τους πληγώσουν.

Δεν είναι απαραίτητα νάρκισσοι – απλώς παρεξηγούνται. Νοιάζονται υπερβολικά τη γνώμη των άλλων και υπεραναλύουν τα πάντα. Αν κάνετε το λάθος να πείτε τη γνώμη σας και διαφωνούν, θα πιστέψουν ότι έχετε πρόβλημα μαζί τους και θα την αντιμετωπίσουν σαν προσβολή. 

Τα παρακάτω ζώδια, θα πάρουν τα πάντα προσωπικά είτε είναι φίλοι, είτε συνάδελφοι είτε σύντροφοί σας.

Κριός

Δεν προκαλεί έκπληξη: Οι Κριοί αναζητούν διαρκώς έναν λόγο να παρεξηγηθούν και τον βρίσκουν πάντα. Πιστεύουν ότι όλες οι συζητήσεις τους αφορούν, ανεξάρτητα από το θέμα τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι σνομπ, ευαίσθητοι, παρεξηγησιάρηδες. Έχουν τη μοναδική ικανότητα να παρερμηνεύουν τα λόγια μας, να θεωρούν ότι τους προσβάλλουμε και είναι προκατειλημμένοι. 

Σκορπιός

Άβυσσος η ψυχή των Σκορπιών. Είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι, υπερασπίζονται με πάθος τις απόψεις τους και είναι βέβαιοι ότι δε θα κάνουν ποτέ λάθος. Κι εμείς απολαμβάνουμε τον εκνευρισμό τους, όταν θεωρούν ότι όλα είναι εναντίον τους.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.