ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και πειρασμοί: Σε τι δεν θα πουν ποτέ «όχι»


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια και πειρασμοί: Σε τι δεν θα πουν ποτέ «όχι»

Σίγουρα έχετε αρχίσει να μαντεύετε τι είναι αυτό, στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί το ζώδιό σας αλλά εάν έχετε περιέργεια να ανακαλύψετε τον πειρασμό που ξετυλίγεται μπροστά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση. 

Κριός

Εάν θέλετε να μάθετε σε ποιο πράγμα δεν μπορεί ποτέ να πει «όχι» ένας Κριός, τότε πρέπει να ξέρετε πως δεν μπορεί να αρνηθεί ποτέ μία πρόκληση. Εάν είστε σε σχέση μαζί του, τότε καλό είναι να δείχνετε πολλή προσοχή. 

Ταύρος

Ένας Ταύρος μπορεί να σας θέλει πολύ αλλά εάν μπροστά του παρουσιαστεί το αγαπημένο του φαγητό, τότε πρέπει να είστε προετοιμασμένες ότι θα σας ξεχάσει και θα σας αγνοεί επιδεικτικά όση ώρα το γεύεται. 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να αντισταθούν στα μυστικά και είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα, θα τα μαρτυρήσουν ακόμη και αν είναι «επτασφράγιστα». 

Καρκίνος

O Καρκίνος υποκύπτει σε συναισθηματισμούς και σίγουρα δεν μπορεί να πει «όχι» σε κάποιον που του κάνει ερωτική εξομολόγηση ακόμη και αν δεν αισθάνεται τίποτα για εκείνον. 

Λέων

Ο Λέων υποκύπτει πάντα στα κοπλιμέντα και στους επαίνους. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, και αυτό οφείλεται στη φύση του. 

Παρθένος

Οι Παρθένοι πέρα από το ότι λατρεύουν να κάνουν κριτική, θέλουν πάντα να δίνουν συμβουλές. Οπότε εάν ζητήσετε να σας δώσουν, δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αρνηθούν. Το θεωρούν χρέος τους.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν μπορεί να πει «όχι» σε... οτιδήποτε! Υποκύπτει στα πάντα.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός θα υποκύψει σίγουρα σε ένα ισχυρό παιχνίδι εξουσίας, γνωρίζοντας καλά πώς να παίζει. 

Τοξότης

Ο γνήσιος Τοξότης δεν θα πει ποτέ «όχι» σε μια περιπετειώδη εμπειρία, η οποία στη συνέχεια θα του ανοίξει τον δρόμο για άλλες φιλοσοφικές αναζητήσεις. 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν θα αρνηθεί ποτέ ό,τι του προσφέρει απλόχερα κέρδος. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν θα πει ποτέ «όχι» σε νέες εμπειρίες που θα διευρύνουν και άλλο τους ορίζοντές του. 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς δεν μπορούν να αρνηθούν ποτέ εμπειρίες, οι οποίες παρόλο που είναι συναισθηματικά έντονες, καταλήγουν στο τέλος να είναι ιδιαίτερα επιζήμιες για τους ίδιους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.