ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το ιδανικό άρωμα για εσάς, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2021

Αυτό είναι το ιδανικό άρωμα για εσάς, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Το άρωμα που επιλέγουμε μας χαρακτηρίζει και δείχνει στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Το άρωμα απελευθερώνει τις αισθήσεις μας και αποτελεί την υπογραφή κάθε γυναίκας. Φυσικά είναι μια προσωπική υπόθεση αλλά κάθε ζώδιο έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Ακόμη λοιπόν και αν δεν είναι αυτή τη στιγμή στη shopping list σας, εμείς σας συμβουλεύουμε να πάρετε έμπνευση από τις παρακάτω προτάσεις.

Keep scrolling.

Κριός

Ιδανικό άρωμα για τον πρωτοπόρο και χαρισματικό Κριό αποτελεί το Etro Shaal Nur Eau de Toilette. Το όνομά του αρώματος είναι εμπνευσμένο από μια Ινδή πριγκίπισσα, και χαρακτηρίζει επίσης ένα από τα πιο δημοφηλή μαντήλια του Οίκου από πλούσιες ίνες μεταξιού και κασμίρ. Πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος του, άρωμα έντονο που διαρκεί. Περιέχει φλόραλ νότες από τριαντάφυλλο, που συνοδεύονται από αυτές του karo karoundé και ισορροπούν όλες μαζί σε μια ζεστή βάση από μπαχάρια.

jenny.gr

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι θέλετε να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά από τους άλλους και θέλετε να ξεχωρίζετε από τον τόπο ζωής σας μέχρι τον τρόπο που ντύνεστε. Το άρωμα για εσάς έχει μεγάλη σημασία και δεν κάνετε καμία έκπτωση. Το Neon Amber της Molton Brown θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Φρέσκο, ζεστό θα σας συντροφεύσει όλο το χειμώνα.

 

jenny.gr

Δίδυμος

Μπορεί να διχάζεστε από τα πάντα γύρω σας αλλά όταν πρόκειται για τις σημαντικές αποφάσεις δεν δυσκολεύεστε καθόλου. Ένα χαλαρωτικό άρωμα που ταιριάζει με εσάς είναι το Bvlgari Omnia Crystalline. Φρέσκο φρουτώδες με άνθη λωτού και κασσία θα σας ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις.

jenny.gr

Καρκίνος

jenny.gr

Είστε οι τρυφεροί του ζωδιακού κύκλου και πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις σας. Η γοητεία σας είναι δεδομένη και με το κατάλληλο άρωμα ένα είναι βέβαιο θα απογειωθεί. Επεκτείνετε λοιπόν αυτή τη γοητεία σας, με το άρωμα Narciso Poudrée του Narciso Rodriguez. Εξαιρετικά απαλό και διακριτικό θα σας δώσει ένα ντελικάτο mix βελούδινου γιασεμιού και αισθησιακού ξύλου ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αναδείκετε τη δυναμικότητα σας.

Λέων

jenny.gr

Αν μία λέξη θα σας χαρακτήριζε αυτή είναι η περιπέτεια. Θέλετε να είστε ελεύθεροι να ταξιδεύετε και να γεμίζετε με νέες εμπειρίες τη ζωή σας. Δίνετε σημασία στη κάθε σας στιγμή και το τέλειο άρωμα για εσάς είναι το Flora Gorgeous Gardenia, του οίκου Gucci, θα σας χαρίσει μια  αίσθηση απελευθέρωσης.

Παρθένος

jenny.gr

Οι Παρθένοι είστε το επίκεντρο της προσοχής καθώς ξεχωρίζετε με τον δυναμισμό σας. Είστε ένα ζώδιο που σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Για αυτό χρειάζεστε το L’Interdit Eau de Parfum Rouge, του οίκου Givenchy,το οποίο σας προσκαλεί να ζήσετε τη συγκίνηση του απαγορευμένου. Αυτό το αισθησιακό άρωμα για γυναίκες αποκαλύπτει ένα λευκό λουλουδάτο μπουκέτο χρωματισμένο κόκκινο. Ένα λουλουδάτο και ταυτόχρονα πικάντικο Eau de Parfum που εγείρει τις αισθήσεις μετατρέποντας τον εθισμό σε καυτή εμμονή.

Ζυγός

jenny.gr

Επιθυμείτε στη ζωή σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Είστε λάτρης της καθαριότητας και το άρωμα που θα λατρέψετε στην κυριολεξία είναι το Chanel  Les Eaux De Chanel-Venise. Ίριδα, γεράνι Grasse, musk,νότες από νερολί σε συνδυασμό με κεχριμπαρένια ακόρντα βανίλιας είναι μόνο μερικές από τις νότες που ζεσταίνουν το δέρμα αφήνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας.

Σκορπιός

jenny.gr

Γνωρίζετε καλά πως να αναδεικνύετε την προσωπικότητά σας και να κλέβετε τις εντυπώσεις. Η μυστηριώδη φύση σας θα εκφραστεί μοναδικά μέσα από το Musc Invisible της Juliette Has a Gun, το οποίο θα σας δώσει μια άνετη απαλή αύρα που θα σας κάνει ξεχωριστούς. Ακριβώς αυτό που θέλετε!

Τοξότης

jenny.gr

Συναρπάζεστε με τα πάντα γύρω σας και το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεστε ελευθερία. Το My Way Intense, Armani θα σας βοηθήσει να νιώσετε αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας, με τη βελούδινη όψη της λουλουδάτης αρωματικής υπογραφής του.

Αιγόκερως

jenny.gr

Το άρωμα για εσάς είναι σημαντικό και θέλετε πάντα να έχετε μια διαχρονική επιλογή και ανά εποχές να δοκιμάζετε και κάτι νέο. Αυτό που σας προτείνουμε είναι το  Alien Goddess, του οίκου Mugler. Σε μια εποχή όπου αναζητούμε το φως στο σκοτάδι, θα φωτίσει τον κόσμο σας με θετικότητα, γενναιοδωρία και ελπίδα.

Υδροχόος

jenny.gr

Οι Υδροχόοι είστε αυθόρμητοι και λατρεύετε πάντα να κάνετε τη διαφορά. Το άρωμά σας είναι η ταυτότητά σας και φροντίζετε να είναι κάτι μοναδικό που σας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Το Chloé, Signature Naturelle Eau de Parfum είναι το ακαταμάχητο λουλουδάτο άρωμα που συνδυάζει τη δύναμη και την ελευθερία της φύσης με το ελεύθερο πνεύμα της γυναίκας. Σας εκφράζει πλήρως!

Ιχθύς

jenny.gr

Βλέπετε την ομορφιά εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Οι στιγμές σας θέλουν να έχουν νόημα και κάνετε τα πάντα γι’αυτό. Το Jo Malone London Peony & Blush Suede πρέπει να μπει στη λίστα σας καθώς θα σας ενθουσιάσει. Παιώνιες, άρωμα από γιασεμί, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο, αναμεμειγμένο με τον αισθησιασμό από μαλακό ροζ σουέντ, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.